Cum să porţi corect rujul roşu

1 64090 original jpg jpeg

Clasic, elegant, versatil, rujul roşu se potriveşte oricărui tip de ten, cu condiţia să ţii cont de unele reguli de machiaj şi, de ce nu, de bun simţ.

Ai buzele subţiri? Află cum poţi purta rujul roşu,fără probleme... estetice. Buzele tale sunt pline şi puternic conturate? Rujul tău roşu va face furori,dacă îl aplici într-un singur strat,pentru că ce-i prea mult strică,spune binecunoscuta expresie.

Ţine cont de iluminat

Dacă eşti invitată la un eveniment care are loc ziua,rujul potrivit trebuie să fie mai puţin intens şi să aibă o culoare mată. Pentru seară,poţi alege un ruj de o nuanţă puternică de roşu,care poate avea şi puţin sidef.

Dacă ai buze subţiri,evită rujurile de un roşu-închis,pentru că aceste tonuri de culori fac ca buzele să pară şi mai subţiri.

Poţi experimenta mai multe culori

Indiferent cerujalegi să porţi,trebuie să ştii că pigmentul tenul va contrasta fumos cu nuanţa de roşu aleasă. Însă caută nuanţa care îţi stă cel mai bine pe buze,în funcţie de culoarea pielii.

Interesantă combinaţie de constraste ar fi:tenul alb ca laptele,părul negru,ochii albaştri şi buzele colorate în roşu carmin.

Nu pune prea mult accent pe ochi

Când porţi ruj roşu,nu machia foarte tare ochii. Efectul de încărcat va fi dezastruos. Cel mult trasează cu ajutorul unui creion dermatograf moale o tuşă pe linia superioară a ochilor sau poţi folosi un tuş lichid.

La final,cu mascara maro sau negru conturează genele. Pentru seară,poţi aplica şi puţin fard bej-auriu pe pleoapa superioară.

Dă-i atitudine rujului roşu

În funcţie de ţinută şi eveniment,poţi schimba şi personalitatea rujului pe care urmează să-l porţi.

Astfel,dacă machiajul este unul cald,coafura este cuminte,iar ţinuta nu este una îndrăzneaţă,poţi purta rujulroşu,dacă îl glazurezi cu puţin cu puţin luciu auriu. Îi vei da o nuanţă caldă.

Dacă vrei să porţi un ruj roşu „rece“,combină-l cu o nuanţă roz sau chiar bleu.Recente

cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg
Zodii greu de impresionat jpg
Menstruatie jpg
Oprah Winfrey  jpg
WhatsApp Image 2024 07 01 at 1 27 39 PM jpeg
Corina Caragea jpg