Cum să-ţi îngrijeşti părul cu lămâie

1 69738 original jpg jpeg

Lămâia este benefică atât pentru organism, cât şi pentru frumuseţe. Iat câteva reţete naturale pe bază de lămâie eficiente pentru mai multe probleme ale părului.

În cazul în care ai părul deteriorat si fără strălucire,poţi încerca o mască pe bază de lămâie. Ai nevoie de trei sferturi de ceaşcă cu ulei de măsline,o jumătate de pahar cu miere şi 3 linguri cu suc de lămâie. Ingredientele se amestecă bine,după care se aplică pe părul umed. Părul se acoperă cu o folie de plastic,lăsând masca să acţioneze o jumătate de oră. Apoi,părul se şamponează şi se clăteste cu apă din abundenţă. Masca poate fi folosită ori de câte ori este nevoie.

Pentru un păr catifelat se prepară un spray dintr-o lămâie şi 2 căni cu apă. Lămâia se taie în bucăţi mai mici într-un bol pentru a nu pierde niciun pic din sucul  acesteia,după care se adaugă în apă şi se pune la fiert. Amestecul se fierbe până în momentul în care a scăzut la jumătate,după care se strecoară prin pânză fină. Compoziţia se depozitează într-un flacon,tip pulverizator,putând fi folosită oricând. În cazul în care aveţi părul uscat folosiţi în loc de lămâie,o portocală.

Căderea excesivă a părului poate fi combătută cu suc de lămâie şi ulei de nucă de cocos. Pentru a prepara masca aveţi nevoie de sucul unei lămâi şi 4 linguri cu ulei de nucă de cocos. Cu amestecul obţinut frecaţi bine scalpul,după care lăsaţi să acţioneze timp de 10-15 minute. Apoi,părul se şamponează şi se clăteşte. Masca se foloseşte o dată pe săptămână.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg