Cum se menţine Eugenia Şerban la 50 de ani. Tenul ei e superb!

Cum se menţine Eugenia Şerban la 50 de ani Tenul ei e superb! jpeg

Este prima actriţă din România care a filmat o scenă intimă alături de o altă femeie. Are 50 de ani şi toată lumea o invidiază pentru frumuseţea ei. Dar cum se menţine Eugenia Serban atât de tânără, la vârsta ei?

Cum se menţine Eugenia Şerban la 50 de ani

În urmă cu 21 de ani, Eugenia Şerban s-a operat. În România abia apărea moda cu implanturi pentru femei. Aceasta şi-a pus implaturi de silicon pe care le-a etalat în 2003, in filmul Dulcea saună a morţi.

În anul 2017, actriţa Eugenia Şerban a apelat din nou la medicul estetician. Aceasta a optat pentru o blefaroplastie, adică înlăturarea surplusului de piele de pe pleoape. Evident, această intervenţie i-a ”luat” câţiva ani de pe chip.

 • „Îmi place să am grijă de mine şi după o anumită vârstă intervenţiile estetice nu sunt un moft ci o necesitate', spune Eugenia Şerban.

Operaţii estetice Eugenia Şerban

Apoi, pentru a scăpa de riduri şi a le ţine la distanţă, Eugenia a apelat la injecţii cu botox sau acid hialuronic. Cât despre elasticitatea pielii, aceasta susţine că foloseşte terapia vampir pentru ten elastic şi tânăr.

Faptul că s-a întreţinut mereu, din timp, cu produse de calitate şi intervenţii estetice, Eugenia Şerban arată ca de 30 de ani. Cu toate că are 50 de ani, poţi jura că timpul a decis să o ocolească şi să o menţină veşnic tânără.

'Mi-am făcut o terapie botox. Până să ajung să-mi fac un lifting (sper să mai dureze câţiva ani de zile) mai fac câte un artificiu. (…) Sunt de acord cu aceste terapii care nu sunt atât de invazive. La anul fac 50 de ani, dar mă simt şi gândesc ca la 25. Am vârsta fiului meu.', spune ea despre intervenţiile la care a apelat pentru a-şi menţine tinereţea.

Citeşte şi: Oana Roman, despre despărţirea de Marius Elisei. De la ce s-au certat

„Nu trece o zi fără să mă dau cu o cremă de ochi şi de faţă apoi. Încă din adolescenţă, aplic un truc de la o vecină. Mi-a spus să am grijă ca sprâncenele să arate impecabil şi neapărat să am ruj pe buze, restul contează mai puţin. Probabil conturează şi ne scoate în evidenţă trăsăturile', a mărturisit vedeta pentru click.ro.

Citeşte şi: Nuami Dinescu a fost părăsită. A rămas fără planuri de PaşteRecente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg