Actriţa a devenit o prezenţă discretă în showbizul românesc. Cu toate astea, Nuami Dinescu este prezentă pe scena teatrului românesc. Şi în mediul online unde are zeci de prieteni şi de fani care o îndrăgesc la nebunie.

Zilele trecute, Nuami Dinescu şi prietenul ei au fost in vacantă. Cei doi au fost în Palestina. Acolo, actriţa susţine că în aceste zile şi-a dat seama că ceva nu este în regulă în relaţia lor.

Nuami Dinescu a fost părăsită

„Aveam un prieten bun cu care făcusem nişte planuri. Azi m-a sunat şi mi-a spus că pleacă. De tot. Mă bucur mult pentru el, pentru curajul lui, apreciez eleganţa de a nu dispărea ca măgarul în ceaţă, am mai păţit”, le-a mărturisit actriţa amicelor sale, potrivit Wowbiz.

”O sa rămână prietenul meu, for ever, dar mie tot îmi vine să plâng. Sunt în metrou, mă uit la oameni, caut zâmbete… Undeva, mai în spate, se aude cum râd nişte copii…”, a scris Nuami în mediul virtual.

Citeşte şi: Oana Roman, despre despărţirea de Marius Elisei. De la ce s-au certat

”Poate te convinge să-l urmezi, încă mai ai multe de spus. Dacă îţi doreşti cu adevărat, pleacă!”, i-a răspuns o prietenă.

”Nu-mi doresc. Eu nu plec. Când m-am întors din Palestina am înţeles multe”, a explicat Nuami.

Citeşte şi: Roxana Ionescu e însărcinată. Ea şi iubitul ei vor deveni părinţi anul acesta