Cum se menţine în formă Marina Almăşan, la cei 55 de ani ai săi

1 83527 original jpg jpeg

Este una din cele mai vechi prezentatoare tv pe care toată ţara o cunoaşte. A fost fidelă postului TVR unde a prezentat câteva emisiuni de-a lungul anilor. Producţia tv care a făcut-o celebră este emisiunea Ceaiul de la ora 17. Cu toate că are o vârstă înaintată, Marina Almăşan se menţine tânără.

Marina Almăşan are 55 de ani, iar 30 din ei i-a petrecut pe platourile de filmare TVR. Prezentatoarea a mărturisit ce face pentru a se menţine în formă. Pe lângă o alimentaţie atent selecţionată, Marina Almăşan face sport.

image

Merge regulat la sala de fitness unde execută exerciţii la aparatele de greutăţi. Cu toate astea, mai trişează din când în când. Marina Almăşan a recunoscut că îi este greu, uneori, să se abţină de la mâncarea nesănătoasă.

image

”Nu mănânc pâine, ci foarte multe legume şi fructe, cât mai puţină carne. În general, dulciuri nu. Sufăr câteodată, dar e mai greu să suferi dorindu-ţi să slăbeşti, decât să te abţii. Important este să mănânc cumpătat, să fac mişcare multă, fără să merg la sală neapărat. Având o stare de spirit bună, ceea ce se vede în exterior e reflectarea a ce se întâmplă în interior”, spunea vedeta tv acum ceva vreme.

image

Cat despre chipul ei, vedeta nu a confirmat vreo operaţie estetică. Cu toate astea, Marina Almăşan susţine că nu este împotriva lor. Ba mai mult, şi-ar dori să îşi ridice pleoapele.

”Nu sunt împotriva operaţiilor estetice. Chiar mă gândesc să-mi rog prietenii, pe care-i cunosc, din domeniu. Pentru că simt nevoia, poate de o ridicare de pleoape. Nu mi se pare o atentare la bunul mers al planetei”, a spus Marina Almăşan, acum un an.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg