Cum se menţine în formă Marina Almăşan, la cei 55 de ani ai săi

1 83527 original jpg jpeg

Este una din cele mai vechi prezentatoare tv pe care toată ţara o cunoaşte. A fost fidelă postului TVR unde a prezentat câteva emisiuni de-a lungul anilor. Producţia tv care a făcut-o celebră este emisiunea Ceaiul de la ora 17. Cu toate că are o vârstă înaintată, Marina Almăşan se menţine tânără.

Marina Almăşan are 55 de ani, iar 30 din ei i-a petrecut pe platourile de filmare TVR. Prezentatoarea a mărturisit ce face pentru a se menţine în formă. Pe lângă o alimentaţie atent selecţionată, Marina Almăşan face sport.

image

Merge regulat la sala de fitness unde execută exerciţii la aparatele de greutăţi. Cu toate astea, mai trişează din când în când. Marina Almăşan a recunoscut că îi este greu, uneori, să se abţină de la mâncarea nesănătoasă.

image

”Nu mănânc pâine, ci foarte multe legume şi fructe, cât mai puţină carne. În general, dulciuri nu. Sufăr câteodată, dar e mai greu să suferi dorindu-ţi să slăbeşti, decât să te abţii. Important este să mănânc cumpătat, să fac mişcare multă, fără să merg la sală neapărat. Având o stare de spirit bună, ceea ce se vede în exterior e reflectarea a ce se întâmplă în interior”, spunea vedeta tv acum ceva vreme.

image

Cat despre chipul ei, vedeta nu a confirmat vreo operaţie estetică. Cu toate astea, Marina Almăşan susţine că nu este împotriva lor. Ba mai mult, şi-ar dori să îşi ridice pleoapele.

”Nu sunt împotriva operaţiilor estetice. Chiar mă gândesc să-mi rog prietenii, pe care-i cunosc, din domeniu. Pentru că simt nevoia, poate de o ridicare de pleoape. Nu mi se pare o atentare la bunul mers al planetei”, a spus Marina Almăşan, acum un an.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg