Dacă a murit înecată, de ce avea Natalie Wood vânătăi pe corp? Cazul ei, redeschis după ce-au apărut noi martori

1 natalie wood 2 jpg jpeg

A apărut pentru prima dată în filme la nici cinci ani şi, în ciuda rolului ei minor, talentul pe care l-a etalat n-a trecut neobservat. Restul carierei sale actoriceşti a cuprins apariţii memorabile în filme precum "Rebel Without a Cause" şi "West Side Story", însă totul s-a încheiat în 1981, când actriţa n-avea mai mult de 43 de ani şi a murit în mod subit şi misterios.

În noiembrie 1981, Natalie, soţul ei, Robert Wagner, şi actorul Christopher Walken au mers cu yachtul pe Insula Catalina, împreună cu căpitanul Dennis Davern. În seara de 28 noiembrie, cei trei actori au luat cina într-un restaurant din Catalina şi au ciocnit câteva pahare înainte de-a se întoarce pe yacht. Ce s-a întâmplat mai departe şi ce a cauzat moartea lui Wood? Wagner a declarat că soţia lui s-a dus în cabină să se culce în jur de ora 22.45, iar el a continuat discuţia cu Walken. Când acesta s-a dus şi el la culcare, n-a găsit-o pe mama copiilor săi, lucru care l-a determinat să înceapă să o caute, conform celor publicate de Town and Country Magazine. A fost chemată poliţia câteva ore mai târziu, iar corpul neînsufleţit al actriţei a fost, într-un final, găsit. Natalie Wood a fost declarată moartă în jur de ora 7.44 dimineaţa, pe 29 noiembrie. Actriţa a fost înmormântată pe 3 decembrie 1981, la Westwood Memorial Park din Los Angeles. Familia şi prietenii apropiaţi au participat la ceremonie, printre invitaţi numărându-se şi Gene Kelly, Frank Sinatra şi Fred Astaire.

La acea vreme, se stabilise că moartea vedetei a survenit în urma unui accident, însă multă lume şi-a pus numeroase întrebări în privinţa dispariţiei sale misterioase. De pildă, sora lui Wood a declarat că Natalie nu s-ar fi apropiat de una singură de apă, pentru că avea o temere reală de aşa ceva. Ea nici măcar în piscina ei de-acasă nu intra, după cum ne informează Biography.

stanga
dreapta
2 natalie wood 1 jpg jpeg
3 natalie wood jpg jpeg
4 profimedia 0051226627 jpg jpeg

Robert Wagner a presupus, la acea vreme, că soţia sa nu putea adormi din cauza bărcii de salvare care se tot lovea de yacht şi s-a ridicat din pat ca să o prindă mai bine, însă s-a dezechilibrat şi a căzut în apă. Şi, neştiind să înoate, s-a înecat.

După cum spuneam, cauza oficială a morţii de pe certificatul de deces este “posibil înec în ocean”. Totuşi, în 2011, cazul morţii actriţei a fost redeschis pentru a fi făcute mai multe investigaţii. În tot acel timp, au apărut noi informaţii, care schimbă radical presupunerile iniţiale.

A apărut o sursă care a dezvăluit că cei doi soţi s-au certat în acea seară. Mai mult, Vanity Fair susţine că poliţia nu a fost chemată atunci când s-a descoperit că Natalie dispăruse, ci peste câteva ore bune. Noi martori – care nu erau decât oameni din alte bărci, ancoraţi în apropierea lor – au declarat că au auzit certuri de pe yachtul celor trei actori şi chiar ţipetele de ajutor ale unei femei. Toate aceste lucruri au pus sub semnul întrebării simpla înecare a vedetei.

Când a fost redeschis cazul morţii actriţei, poliţia a schimbat şi cauza morţii în „nedefinită”. Un mare semn de întrebare a apărut din cauza vânătăilor pe care victima le avea pe corp când a fost descoperită.  Astfel, Natalie avea vânătăi pe glezne, genunchi şi încheieturile mâinilor. În 1981, aceste vânătăi au fost trecute în raport ca fiind cauzate de încercarea disperată a vedetei de-a urca din nou la bordul yacht-ului.

Totuşi, la reluarea investigaţiei, s-a descoperit că acele vânătăi erau pe corpul victimei dinainte ca aceasta să cadă în apă.

Mai mult, căpitanul yacht-ului, Dennis Davern, a recunoscut, într-un interviu, că minţise poliţia atunci când se începuse ancheta, în 1981. Întrebat dacă crede că Wagner este de vină pentru moartea soţiei lui, acesta a răspuns: „Da. Eu zic că este. Da”, a preluat Today spusele sale.

Totuşi, în ciuda tuturor informaţiilor noi, încă nu este clar cum de ajunsese victima să aibă toate acele vânătăi pe corp şi nu se ştie nici măcar acum ce s-a întâmplat cu adevărat în seara în care Natalie Wood şi-a pierdut viaţa.

Foto - Splendor in the Grass (1961), Penelope (1966), All the Fine Young Cannibals (1966)Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg