Dana Rogoz aşteaptă un copil

6 54940 original jpg jpeg

Ambramburica, prietena copiilor, a crescut şi se pregăteşte să devină mămica. Îndrăgita vedetă este însărcinată şi a ţinut să împărtăţească minunata veste cu toţi prietenii săi.

Prezentatoarea emisiunii „De Suflet” de la ProTv Internaţional,Dana Rogoz a împărtăşit,de curând,cu cititorii de pe blogul ei o veste minunată:că este însărcinată!Cu o zi înainte de a împlini 28 de ani Dana,pe care românii din afara ţării o vor urmări într-un nou sezon al emisiunii ei la ProTv Internaţional din 5 octombrie,de la 20:30,a făcut publică această noutate din viaţa ei şi faptul că este foarte fericită că va deveni mămică.

„Abia am aşteptat să se apropie ziua mea de naştere să vă dau cea mai frumoasă veste:sunt însărcinată! E o bucurie ce nu poate fi comparată cu nimic. Eu şi Radu ne-am dorit foarte mult un copil,aşa că suntem extrem de fericiţi,nici nu va pot descrie în cuvinte ce simţim. De ziua mea,ce pot să-mi doresc mai mult decât câ bebe să fie sănătos! Te aşteptăm,bebe mic,şi îţi mulţumim pentru clipele de fericire pe care ni le-ai adus deja în viaţă!“,scrie vedeta,care pe 26 septembrie,de ziua ei va împlini 16 săptămâni de sarcină.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg