Danny DeVito, mândru de fiica lui care i-a călcat pe urme. Vor juca în comedia animată „Little Demon‟

1 shutterstock 95673736 jpg jpeg

Dacă părinţii tăi sunt Danny DeVito şi Rhea Perlman, sigur este greu să te desparţi de lumea fascinantă a Hollywoodului. Cei trei copii ai fostului cuplu au fost atraşi cu toţii de această lume. Recent, cea mai mare fiică a lor, Lucy DeVito, va juca alături de tatăl ei într-o nouă comedie.

Lucy DeVito, care are acum 38 de ani, şi-a început cariera în actorie în anul 2005. A avut roluri în emisiuni televizate „Melissa & Joey‟ şi „The Marvelous Mrs. Maisel‟. De asemenea, Lucy a apărut de câteva ori în emisiunea tatălui său „It's Always Sunny in Philadelphia” şi a fost distribuită în zeci de filme, inclusiv „Jumanji: The Next Level‟, „The Comedian‟ şi „Leaves of Grass‟.

Citeşte şi:

Ce averi fabuloase au moştenit copiii starurilor care au avut lumea la picioare

Pe lângă apariţia pe marile şi micile ecrane, Lucy şi-a arătat talentul şi pe scenă. Primul ei rol de teatru a fost în 2009 în spectacolul de pe Broadway „Love, Loss, and What I Wore‟. Mai târziu, în 2017, a apărut în rolul Elanor din „Hot Mess‟.

Lucy şi Danny DeVito, gata să apară într-o nouă serie animată

Tată şi fiică, Lucy şi Danny DeVito, vor juca într-o nouă comedie animată numită „Little Demon‟. Celor doi li se va alătura Aubrey Plaza, care urmează să fie şi producător executiv. Filmul spune povestea unei femei (interpretată de Plaza) care în urmă cu 13 ani are o fiică (Lucy DeVito) cu diavolul (jucat de Danny DeVito). Mama şi fiica încearcă să ducă o viaţă normală în Delaware, dar diavolul le îngreunează viaţa, mai ales că încearcă să obţină custodia sufletului fiicei lor.

Vedete hollywoodiene care au variante în miniatură. Copiii lor le seamănă puternic şi sunt la fel de talentaţi

Lucy a învăţat multe despre Hollywood de la părinţii ei

Tânăra actriţă a spus că părinţii ei, care s-au despărţit în 2017, au învăţat-o multe despre actorie şi au susţinut-o în obiectivele ei. „M-au învăţat să fiu deschisă şi să mă distrez, să pun mereu întrebări, să explorez‟, a declarat Lucy. A mai spus că părinţii au sfătuit-o să studieze şi să devină cât mai creativă: „Au fost foarte încurajatori. Mi-au zis că, dacă asta vreau să fac, trebuie să lucrez în fiecare zi‟.

FOTO: Shutterstock