David şi Victoria Beckham deţin o locuinţă „periculoasă‟. Le e teamă să locuiască în palatul de 30 de milioane de lire

1 david si victoria beckham jpg jpeg

Cu o avere estimată la jumătate de un miliard de dolari, David şi Victoria Beckham şi-au permis să îşi cumpere, de-a lungul timpului, locuinţe scumpe şi admirate. Una dintre aceste achiziţii este un mega-conac, din Londra, despre care se spune că este o locuinţă „periculoasă‟.

Victoria Beckham s-ar putea numi o regină cu „acte în regulă‟. Asta pentru că, alături de David, deţine un palat impresionant în Kensington, un carier bogat din districtul regal Kensington şi Chelsea, din vestul Londrei Centrale. Cuplul a achiziţionat conacul, în anul 2013, pentru suma de 31,5 milioane de lire sterline, moment în care David şi Victoria au mai adăugat o achiziţie pe lista lor de proprietăţi. Cuplul deţine, de asemenea, o casă în Cotswolds şi un apartament modern în Miami.

Conacul este de trei de ori mai scump decât casa lui Harry

Preţul mare de achiziţie îl face să fie de 45 de ori mai scump decât preţul mediu al proprietăţilor din Londra şi de trei ori mai scump decât casa prinţului Harry şi a lui Meghan Markle, din California, scrie „HelloMagazine‟.

Citeşte şi

Victoria Beckham mănâncă acelaşi lucru de 25 de ani! David Beckham: „Doar când era gravidă a gustat altceva!”

Victoria Beckham, printre vedetele care aleg să doarmă singure. Este acest obicei dăunător sau benefic relaţiei? 

Familia Beckham a cheltuit aproximativ 8 milioane de lire sterline pentru lucrările de reovare, din anul 2016. Ei au angajat un designer celebru, pe Rose Uniacke, pentru a se ocupa de interiorul locuinţei, care include: şase dormitoare, o sală de sport, home cinema, o cramă, dar şi o piscină interioară. În ciuda investiţiei, locuinţa este una „periculoasă‟.

Se află într-o stare „de prăbuşire‟

Potrivit „Mirror‟, soţii Beckham au câştigat aprobarea autorităţilor pentru a-şi repara, din nou, conacul din Londra, care se află într-o stare „de prăbuşire‟. Proprietatea care „necesită lucrări de reparaţii urgente‟ este dotată cu electrocasnice de ultimă generaţie şi mobilă elegantă (vezi în galerie foto!). Însă scările şi terasa ar fi „prea periculoase pentru a fi folosite‟.

Familia Beckham nu ar mai folosi aceste zone ale conacului, deoarece structura este veche, iar pătrunderea apei şi îngheţul, din ultima perioadă, ar fi înrăutăţit situaţia.

Poate, de această dată, investiţia nu va fi la fel de costisitoare, mai ales că David şi Victoria se concentrează pe nunta fiului lor. Se spune că Brooklyn Beckham se va căsători cu actriţa Nicole Peltz, în luna aprilie.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg