De ce a divorţat Tina Turner de fostul soţ? Hit-ul „Proud Mary‟ a avut o influenţă uriaşă

2 descarcare jpg jpeg

Regina Rock`n Roll a încetat din viaţă la vârsta de 83 de ani, în Elveția. Piesa „Proud Mary‟ a reprezentat un adevărat succes încă de la lansare şi a adus-o în marile topuri internaţionale. Alături de soţul ei de atunci, Ike Tuner, Tina a pus acest hit pe harta marilor piese de succes din lume, dar nimeni nu se aştepta ca faima să le distrugă relaţia.

Tina Turner este una dintre cele mai de succes artiste din lume. Piese precum „What's Love Got To Do With It‟, „Simply The Best‟ şi „Proud Mary‟ au fost pe buzele tuturor fanilor. Melodia „Proud Mary‟ a avut mare impact la public, Tina fiind conştientă din primele momente că piesa va avea  succes: „Când am spus, rolling, rolling, rolling on the river, am ştiut că am scris cea mai bună melodie a mea. A vibrat în mine‟, declara artista. Lansată la începutul anului 1969, melodia a ajuns pe locul 2 în topul Billboard şi la toate posturile de radio.

Tina Turner, o viaţă grea alături de fostul soţ

Hit-ul „Proud Mary‟ a fost rampa de succes a Tinei, cântecul devenind un element esenţial al spectacolelor live ale sale. Dacă Tina şi-a dorit să îşi continue cariera în acest ritm, nu putem spune acelaşi lucru despre Ike, producătorul şi soţul ei de atunci. În momentul în care „Proud Mary‟ se auzea în toată lumea, succesul l-a debusolat pe Ike. Acesta începuse să consume substanţe interzise şi să fie violent faţă de soţia sa. Se spune că devenise gelos pe succesul ei şi nu mai accepta ca artista să fie văzută pe scenă de un număr atât de mare de oameni.

În anul 1976, la scurt timp după un episod de violenţă domestică, Tina a ales să fugă din casa în care locuia cu Ike. Nu i-a fost deloc uşor, deoarece era mamă a patru copii. A locuit iniţial în casa unui prieten şi încet a început să îşi reconstruiască o nouă viaţă departe de Ike şi de abuzurile la care era supusă. Divorţul a fost finalizat în 1978, iar Tina a ales să nu se mai întâlnească niciodată cu Ike din acel moment. Bărbatul a murit în 2007 din cauza unei supradoze de cocaină, la 76 de ani.

În urma vieţii triste pe care a trăit-o alături de Ike, Tina a reuşit să aibă succes. După divorţ, aceasta a reuşit să-şi refacă viaţa cu producătorul muzical german Erwin Back, alături de care s-a şi căsătorit, mai târziu, în anul 2013. Cu 16 ani mai tânăr decât ea, Erwin i-a stat alături necondiţionat.

Sursă foto: L.A. Times, Instagram / Sursă video: Youtube  Recente

David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg