De ce a divorţat Tina Turner de fostul soţ? Hit-ul „Proud Mary‟ a avut o influenţă uriaşă

2 descarcare jpg jpeg

Piesa „Proud Mary‟ a reprezentat un adevărat succes încă de la lansare şi a inclus-o pe Tina Turner în marile topuri internaţionale. Alături de soţul ei de atunci, Ike Tuner, Tina a pus acest hit pe harta marilor piese de succes din lume, dar nimeni nu se aştepta ca faima să le distrugă relaţia.

Tina Turner este una dintre cele mai de succes artiste din lume. Piese precum „What's Love Got To Do With It‟, „Simply The Best‟ şi „Proud Mary‟ au fost pe buzele tuturor fanilor. Melodia „Proud Mary‟ a avut mare impact la public, Tina fiind conştientă din primele momente că piesa va avea  succes: „Când am spus, rolling, rolling, rolling on the river, am ştiut că am scris cea mai bună melodie a mea. A vibrat în mine‟, declara artista. Lansată la începutul anului 1969, melodia a ajuns pe locul 2 în topul Billboard şi la toate posturile de radio.

Tina Turner, o viaţă grea alături de fostul soţ

Hit-ul „Proud Mary‟ a fost rampa de succes a Tinei, cântecul devenind un element esenţial al spectacolelor live ale sale. Dacă Tina şi-a dorit să îşi continue cariera în acest ritm, nu putem spune acelaşi lucru despre Ike, producătorul şi soţul ei de atunci. În momentul în care „Proud Mary‟ se auzea în toată lumea, succesul l-a debusolat pe Ike. Acesta începuse să consume substanţe interzise şi să fie violent faţă de soţia sa. Se spune că devenise gelos pe succesul ei şi nu mai accepta ca artista să fie văzută pe scenă de un număr atât de mare de oameni.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de The World of Ike & Tina (@ike.tinaturner)

O postare distribuită de The World of Ike & Tina (@ike.tinaturner)

(Tina Turner alături de fostul soţ, Ike Turner)

În anul 1976, la scurt timp după un episod de violenţă domestică, Tina a ales să fugă din casa în care locuia cu Ike. Nu i-a fost deloc uşor, deoarece era mamă a patru copii. A locuit iniţial în casa unui prieten şi încet a început să îşi reconstruiască o nouă viaţă departe de Ike şi de abuzurile la care era supusă. Divorţul a fost finalizat în 1978, iar Tina a ales să nu se mai întâlnească niciodată cu Ike din acel moment. Bărbatul a murit în 2007 din cauza unei supradoze de cocaină, la 76 de ani.

În urma vieţii triste pe care a trăit-o alături de Ike, Tina a reuşit să îşi clădească o nouă viaţă plină de succes. După divorţ, aceasta a reuşit să îşi refacă viaţa cu producătorul muzical german Erwin Back, alături de care s-a şi căsătorit, mai târziu, în anul 2013. Cu 16 ani mai tânăr decât ea, Erwin este şi acum alături de Tina şi o susţine necondiţionat.

Sursă foto: L.A. Times, Instagram / Sursă video: Youtube  Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg