De ce a fost arestat Robert De Niro la Paris? „Jur pe viaţa copiilor mei, nu am plătit niciodată pentru sex!”

1 robert de niro shutterstock 1498511723 jpg jpeg

Unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale, De Niro are o carieră care se întinde pe mai mult de patru decenii şi care i-a adus notorietate internaţională. Dar superstarul din filme emblematice precum "Taxi Driver", "Raging Bull" şi "Goodfellas" a ţinut prima pagină a ziarelor nu numai datorită realizărilor sale profesionale, ci şi a scandalurilor din viaţa lui privată. Ca cel cauzat de arestarea sa în Europa...

Călătoria pe care Robert De Niro a făcut-o pe bătrânul continent, în 1998, a avut un deznodământ atât de neplăcut, încât actorul şi-a jurat că nu se va mai întoarce niciodată în Franţa. Ceva l-a făcut să se răzgândească pe parcurs, însă ce-a putut să se întâmple atunci în Paris, de l-a supărat pe superstarul hollywoodian atât de tare?  

În timpul unei călătorii în Paris, vedeta americană a fost arestată de poliţia franceză la hotelul rău famat Bristol din Paris. Conform celor publicate de The Irish Times, De Niro a fost reţinut în urma unui act semnat de judecătorul Frederic N'Guyen, care credea că actorul avea legături cu prostituţia locală. Bob, cum i se spune lui De Niro, a petrecut nouă ore după gratii înainte de-a fi eliberat şi a-i fi retrase acuzaţiile.

Conform celor declarate de avocatul actorului de la acea vreme, Georges Kiejman, De Niro a fost trezit în creierii nopţii, după o zi îndelungată de filmări, şi luat pe sus de autorităţile franceze. Ei bine, acest lucru nu i-a convenit deloc actorului care nu şi-a ascuns deloc enervarea.

Robert De Niro a spus următoarele lucruri poliţiei: „Jur pe viaţa copiilor mei, nu am plătit niciodată pentru sex!” În acelaşi timp, s-a jurat pe toţi sfinţii că nu va mai călca niciodată în Franţa. „Le voi spune prietenilor mei să nu mai vină nici ei niciodată în Franţa! Nu-mi pasă de Festivalul de Film de la Cannes. Şi voi returna imediat Legiunea de Onoare la ambasadă! Nu văd niciun motiv pentru care să păstrez ceva dintr-o ţară care-şi trădează propriul motto – Libertate, Egalitate, Fraternitate.”

Totuşi lui Robert i-a trecut furia de-a lungul anilor şi s-a întors în Franţa. În 2011, a fost onorat la Festivalul de Film de la Cannes pentru întreaga sa carieră. Se pare că uitat complet întregul incident, pentru că le-a spus atunci bucuros mulţimilor - „Slavă Domnului că există francezi pe lumea asta! Este o mare onoare să fiu premiat aici, la Cannes!”

Mai mult, actorul şi-a petrecut vara 2021 în Franţa, însoţit fiind de o duduie pe nume Tiffany Chen. Hm! Nu degeaba o fi ales Oraşul Iubirii, nu?...

Foto - ShutterstockRecente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg