De ce a refuzat Elvis Presley o invitaţie din partea Reginei Angliei, deşi mai vizitase alte 3 prinţese din Europa?

1 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllll png png

Chiar dacă acceptase în trecut invitaţiile speciale ale unor prinţese europene, Elvis Presley a refuzat-o pe aceea venită din partea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. A avut totuşi o vizită secretă la Londra.

Întâlnirea dintre Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Regele Rock'n' Roll ar fi putut fi un moment important în istorie. Într-o zi din 1962, Elvis Presley a primit o invitaţie specială de la Majestatea Sa de a veni în Marea Britanie. În cele din urmă vedeta americană a păşit oficial pe pământ britanic, dar numai pentru scurt timp pentru ca avionul său să fie alimentat cu combustibil pe aeroportul Prestwick, South Ayrshire, în 1960, în drum spre casă de la serviciul militar din Germania. Există, de asemenea, zvonuri că ar fi făcut o vizită secretă la Londra, dar nu s-a întâlnit niciodată cu Regina.

S-a întâlnit cu alte prinţese europene

Cu doi ani înainte ca Regina Elisabeta a II-a să-l invite pe Elvis în Marea Britanie, Regele chiar s-a îndrăgostit de o prinţesă scandinavă. Pe 11 iunie 1960, a luat o pauză de la filmarea celui mai recent film de la studiourile Paramount Pictures pentru a se întâlni cu prinţesele Margrethe din Danemarca, Astrid din Norvegia şi Margaretha din Suedia.

Prinţesa daneză avea doar 20 de ani pe atunci şi domneşte şi astăzi ca regină a ţării sale. La 50 de ani de la acea întâlnire, fiul ei, prinţul moştenitor Frederik, şi soţia sa, prinţesa moştenitoare Maria a Danemarcei, au anunţat naşterea gemenilor, prinţesa Josephine Sophia Ivalo Mathilda şi prinţul Vincent, pe 8 ianuarie 2011. Prinţul Frederik a glumit că ar fi trebuit să-l cheme Elvis pe fiul lor, având în vedere că acesta se născuse în aceeaşi zi cu marele artist.

Elvis, invitat la Royal Variety Show în 1962

Este puţin probabil ca Regina să-i telefonat în mod direct lui Elvis. Apelul a fost transmis managerului lui Elvis. Colonelul Parker a refuzat invitaţia regală. Acest lucru nu e o surpriză pentru fanii Elvis, deoarece managerul său i-a permis să părăsească ţara foarte rar şi să cânte doar în Canada. Este extraordinar faptul că una dintre cele mai mari vedete din lume n-a călătorit de fapt în lume şi n-a avut turnee mondiale. De fapt, managerul Parker, olandez de origine, n-a vrut să rişte să părăsească SUA şi să nu i se permită să se întoarcă. Prin urmare, s-a asigurat că Elvis nu va pleca în străinătate.

Citeşte şi:

De ce a murit Elvis? Adevăratul motiv are de-a face cu faptul că bunicii lui erau veri primari

Când a vizitat Londra în secret?

În ceea ce priveşte zvonul potrivit căruia Elvis a petrecut o noapte nebună în Londra, acesta era de fapt un secret bine păzit, care a ieşit la iveală decenii mai târziu.

Impresarul de teatru Bill Kenwright a declarat pentru radio BBC 2 că Regele a venit în Marea Britanie şi a fost însoţit de vedeta Sir Tommy Steele pentru o noapte. Bill a spus: „Îmi amintesc că mi-a povestit despre venirea lui Elvis în Anglia. Elvis i-a telefonat lui Tommy. Aparent, prietenia lor a condus la vizita lui Elvis în Marea Britanie. El şi Tommy au făcut turul Londrei, într-o maşină cu geamuri fumurii. N-au coborât deloc din maşină‟.

Motivul pentru care Cher a refuzat o întâlnire cu Elvis Presley: „Am fost atât de nervoasă…‟

Când Tommy Steel însuşi a fost întrebat dacă povestea era adevărată, a spus: „Am jurat să nu dezvălui niciodată public ceea ce s-a întâmplat. Nu pot decât să sper că Elvis mă poate ierta. A fost un eveniment împărtăşit de doi tineri care împărtăşeau aceeaşi dragoste pentru muzică şi acelaşi fior de a realiza ceva incredibil‟.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg