De ce e bine să foloseşti untul de cacao

1 73463 original jpg jpeg

Ai pielea uscată şi părul lipsit de strălucire? Dacă da, apelează cu încredere la untul de cacao. Acesta are numeroase întrebuinţări! Află care sunt acestea!

Estompează semnele îmbătrânirii

Untul de cacao conţine antioxidanti,care luptă cu radicalii liberi,eliminând factorii de stres şi de semnele îmbătrânirii de pe ten. Deoarece radicalii liberi usucă pielea,unul dintre cele mai mari beneficii ale untului de cacao este modul în care acesta o hidratează. Poţi să-l amesteci cu ulei de corp,cremă sau loţiune.  

Citeşte şi:

3 boli ascunse care duc la căderea părului

Soluţii naturale prentru buze crăpate

Calmează pielea sensibilăSpecialiştii spun că cei cu pielea sensibilă simt o ameliorare atunci când folosesc unt de cacao. Aceştia se pot confrunta cu eczeme sau cu alte afecţiuni dureroase ale pielii sau pot pur şi simplu să fie sensibili din cauza exfolianţilor sau a căldurii.

Te scapă de buzele crăpate

Deoarece untul de cacao hidratează atât de bine pielea,poate netezi buzele aspre sau crăpate,din cauza vântului şi a arsurilor solare. Hidratează-ţi buzele cu unt de cacao şi vei vedea îmbunătăţiri de la prima utilizare.

Atenuează cearcănele

Untul de cacao conţine acizi graşi Omega-6 şi 9,vitaminele E şi K,zinc,fier,dopamină şi triptofan. Dacă eşti stresată sau dacă nu dormi suficient te poţi alege cu pungipe sub ochi. Pentru a le estompa foloseşte unt de cacao. Vei vedea că după câteva utilizări cercurile întunecate de sub ochi se vor atenua.

Accelerează vindecarea cicatricelor

Dacă ai rămas cu cicatrice în urma unor răni sau ai semne lăsate de acnee utilizează unt de cacao. Vei observa o îmbunătăţire,după primele utilizări.

Repară fierele de păr deteriorate

Untul de cacao este extrem de util şi pentru păr. Cu ajutorul acestuia este mai uşor de aranjat,întărind şi hidratând părul deteriorat. Totodată,untul de cacao dă volum părului moale.



Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg