De ce Meghan Markle nu a stat alături de Regină şi de Kate Middleton de Remembrance Day?

1 84060 original jpg jpeg

Fanii Ducesei de Sussex s-au panicat în momentul în care Meghan Markle nu a stat alături de femeile din Familia Regala. De Remembrance Day, Ziua armistiţiului, care marchează sfârşitul Primului Război Mondial, Regina Elisabeta a stat lângă Kate Middleton şi Camilla Parker.

De ce Meghan Markle nu a stat alături de Regină şi de Kate Middleton de Remembrance Day? Este o întrebare care se află pe buzele multora. Pe 11 noiembrie, 11.000 de britanici au plecat într-un marş tăcut care marchează 100 de ani de la sfârşitul Primului Război Mondial. 

Familia Regala a Marii Britanii a privit defilarea de pe un balcon aflat în apropierea Cenotafului dedicat celor care au pierit în război. La ceremonie au participat Regina, Camilla, soţia Proinţului Charles, Kate Middleton şi Meghan Markle. Fanilor regali nu le-a scăpat însă un amănunt evident.

image

Meghan Markle nu a stat alături de Regină şi de Kate Middleton de Remembrance Day. Acest lucru li s-a părut bizar. Ducesa de Sussex a stat alături de Elke Büedenbender, soţia preşedintelui german, Frank-Walter Steinmeier. Acestea se aflau la alt balcon, alt geam.

Unii fani ai Ducesei au interpretat decizia Reginei ca pe un act diplomatic. Aceştia au ajuns la concluzia că suverana Marii Britanii ar fi rugat-o pe Meghan să-i ţină companie, un semn clar că Elisabeta a II-a are încredere în calităţile diplomatice ale noii sale nepoate.

image

Mulţi fani cred însă că Meghan Markle a căzut în dizgraţiile Reginei Elisabeta. Aceştia consideră că nealăturarea celor două a fost o insultă la adresa lui Meghan Markle, gravidă cu primul copil al ei şi al Printului Harry. Joe Little, editor al revistei Majesty, a declarat pentru People că totul are legătură, cu o anumită ierarhie regală.

Meghan Markle a stat în spate şi în cadrul Trooping The Colour. Alături de ea a fost soţul ei, Prinţul Harry, care a stat şi el în spate. În primul rând au stat Regina Elisabeta, Kate şi William, Charles şi Camilla, plus toţi copiii familiei. ”Nu a fost nimic intenţionat, însă William, fiind fratele mai mare, a stat mai în faţă cu soţia lui”, a punctat Joe Little.Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg