De ce Meghan Markle se fardează singură. Make-up artistul a dezvăluit motivele

meghan markle news meghan markle meghan markle family meghan markle dad meghan markle sister meghan markle sister twitter 1016871 jpeg

Este în lumina reflectoarelor de când s-a logodit şi căsătorit cu Prinţul Harry. Fiecare apariţie îi este urmărită cu lupa. Şi tot timpul e impecabilă şi uimeşte cu frumuseţea ei naturală şi stilul simplu. Dar nu mulţi ştiu de ce Meghan Markle se fardează singură!

Make-up artistul ducesei a dezvăluit realul motiv. Nu este vorba de bani căci nu duce lipsă de ei. Se pare că Meghan Markle este bună la machiat şi îi şi place să o facă. La nunta ei, ducesa a apelat la serviciile prietenul ei Daniel Martin, un faimos make-up artist, iar rezultatul a fost unul cu adevărat spectaculos.

Meghan Markle se fardează extrem de discret şi niciodată nu îşi acoperă pistruii. Daniel Martin, ambasador Dior şi make-up artist, a confirmat că Meghan preferă să îşi facă singură machiajul. Tot ea este cea care îl face pentru întâlnirile oficiale şi apariţiile publice.

Acelaşi lucru îl face şi Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, cumnata ei. Daniel a explicat şi care este motivul: „Se simte mult mai confortabil dacă se fardează singură. Îi place machiajul şi e bună la asta! Nu e nerăbdătoare – pur şi simplu vrea să se machieze cât mai repede şi să iasă pe uşă”.

image

Meghan Markle adoră să aibă ochii conturaţi şi sprâncene perfecte. Adoră culorile calde şi nu este fanul rujurilor stridente. „Singura dată când a folosit un ruj roşu nu s-a simţit în largul ei. Îi place să vorbească şi e o persoană relaxată, aşa că nu-şi doreşte să-şi facă niciun fel de griji”, a mai declarat prietenul şi make-up artistul ducesei, conform viva.ro.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg