De ce nu vrea să-şi amintească Rami Malek de liceu. Pe atunci, avea kilograme în plus şi un lanţ gros la gât

1 rami malek jpg jpeg

Liceul poate reprezenta una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii. Unii ar face orice să mai trăiască clipele din adolescenţă şi păstrează în suflet amintiri dragi. Alţii nici nu îşi doresc să audă despre acea etapă, mai ales dacă au trăit întâmplări neplăcute. Din a doua categorie face parte şi actorul Rami Malek, care îşi doreşte să şteargă orice amintire de atunci.

În general, în perioada liceului, se leagă cele mai multe prietenii de durată. Spre exemplu, Kendall Jenner şi Hailey Bieber sunt prietene de atunci, iar Jessie J şi Adele s-au cunoscut tot în acea perioadă. În aceeaşi situaţie este şi actriţa Rachel Bilson şi câştigătorul premiului Oscar, Rami Malek. În cadrul unui interviu, Rachel a dezvăluit că au fost colegi şi că Rami a fost deranjat de un gest de-al ei.

Rami Malek arăta diferit în liceu

Actriţa a dezvăluit că ea şi Rami Malek au mers la acelaşi liceu din Sherman Oaks, California. Pe atunci, obişnuiau să se fotografieze şi să se bucure de momentele frumoase. Într-una dintre zile, Rachel şi-a amintit de acea perioadă şi a postat o fotografie din liceu pe reţelele de socializare, în care se afla şi cunoscutul actor din Bohemian Rhapsody. Rami arăta total diferit atunci. Avea câteva kilograme în plus, purta un zâmbet ştrengar şi un lanţ gros la gât care îl făcea să fie ţinta glumelor: „Rami a fost un bun prieten de-al meu. Am fost în aceeaşi clasă. Am fost lideri împreună. Evident, era extrem de talentat şi în liceu. Amândoi eram foarte tocilari şi arătam diferit‟, îşi aminteşte Rachel.

2 rachel bilson rami malek 2 jpg jpeg

Se pare că actorul nu a apreciat atât de mult gestul făcut de Rachel. În acel moment, Rami era nominalizat la Oscar pentru interpretarea lui Freddie Mercury şi nu a fost atât de încântat să vadă o poză cu el din liceu. Actorul i-a trimis scris un mesaj lui Rachel şi i-a cerut să şteagă poza şi orice urmă care i-ar putea aduce aminte de liceu: „De obicei nu-mi verific mesajele private de pe Instagram, dar după ce am postat fotografia, am văzut imediat un mesaj de la Rami, care nu era foarte drăguţ. Mi-a cerut imediat să şterg poza, deoarece el este o persoană care are o viaţă privată. M-am enervat foarte mult, am început să transpir. El era un prieten foarte bun şi poza era amuzantă. Nu credeam că o va lua în serios. Am şters-o şi i-am scris înapoi un mesaj foarte frumos‟, a spus Rachel. 

Sursă foto: Pagesix/Shutterstock



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg