De ce Regina Elisabeta nu poartă pantaloni în public, niciodată

queen elizabeth royal wedding gty jt 180519 hpmain 3 4x3 992 jpeg

O vezi des la diverse evenimente unde poartă ţinute extrem de colorate. Indiferent de vreme, Regina Elisabeta apare în public în fustă. Mulţi dintre voi probabil v-aţi pus aceasta întrebare. Azi veţi afla de ce Regina Elisabeta nu poartă pantaloni!

Suveranul Angliei nu a mai purtat pantaloni în public de 50 de ani. Regina Elisabeta a renunţat la acest obiect vestimentar în anul 1970. Ultima pereche purtată în public a fost la turneul ei din Canada, din acel an. În respectiva vizită oficială, a mers alături de Prinţul Philip.

La ultima ei apariţie publică în pantaloni, Regina Elisabeta a purtat pantaloni din mătase creaţi de Ian Thomas. A mărturisit, la vremea respectivă, că i-a purtat pentru a îşi moderniza imaginea. Din nefericire, apariţia ei nu a fost un succes aşa că nu a mai repetat experienţa.

Din 1970, toate ţinutele ei afişate în public au fost formate din costume de două piese, cu fustă. Regina Elisabeta îşi alege cu mare grijă ţinutele. Sunt colorate pentru ca oamenii să o vadă în mulţime şi potrivite vârstei sale. Spre deosebire de Kate Middleton sau Meghan Markle, nu a purtat niciodată blugi.

image

Singurii pantaloni pe care i-a mai purtat din 1970 încolo au fost cei de călărie. Era pasiunea ei şi nu se urca pe cal niciodată în fustă. Protocolul regal nu îi interzice, însă, să poarte pantaloni. În anul 2006, Regina Elisabeta a fost fotografiată într-o pereche de pantaloni de culoare neagră.

Îi purta când urca la bordul unei nave în care urma să petreacă o săptămână întreagă. Croaziera a fost cadoul pe care şi l-a făcut la împlinirea vârstei de 80 de ani, informează express.co.uk.

image


Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg