De ce Regina Elisabeta nu poartă pantaloni în public, niciodată

queen elizabeth royal wedding gty jt 180519 hpmain 3 4x3 992 jpeg

O vezi des la diverse evenimente unde poartă ţinute extrem de colorate. Indiferent de vreme, Regina Elisabeta apare în public în fustă. Mulţi dintre voi probabil v-aţi pus aceasta întrebare. Azi veţi afla de ce Regina Elisabeta nu poartă pantaloni!

Suveranul Angliei nu a mai purtat pantaloni în public de 50 de ani. Regina Elisabeta a renunţat la acest obiect vestimentar în anul 1970. Ultima pereche purtată în public a fost la turneul ei din Canada, din acel an. În respectiva vizită oficială, a mers alături de Prinţul Philip.

La ultima ei apariţie publică în pantaloni, Regina Elisabeta a purtat pantaloni din mătase creaţi de Ian Thomas. A mărturisit, la vremea respectivă, că i-a purtat pentru a îşi moderniza imaginea. Din nefericire, apariţia ei nu a fost un succes aşa că nu a mai repetat experienţa.

Din 1970, toate ţinutele ei afişate în public au fost formate din costume de două piese, cu fustă. Regina Elisabeta îşi alege cu mare grijă ţinutele. Sunt colorate pentru ca oamenii să o vadă în mulţime şi potrivite vârstei sale. Spre deosebire de Kate Middleton sau Meghan Markle, nu a purtat niciodată blugi.

image

Singurii pantaloni pe care i-a mai purtat din 1970 încolo au fost cei de călărie. Era pasiunea ei şi nu se urca pe cal niciodată în fustă. Protocolul regal nu îi interzice, însă, să poarte pantaloni. În anul 2006, Regina Elisabeta a fost fotografiată într-o pereche de pantaloni de culoare neagră.

Îi purta când urca la bordul unei nave în care urma să petreacă o săptămână întreagă. Croaziera a fost cadoul pe care şi l-a făcut la împlinirea vârstei de 80 de ani, informează express.co.uk.

image


Recente

Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg