De ce să ţii cont când aplici rujul roşu

1 73376 original jpg jpeg

Femeilor le place culoarea roşie. Rochie, ruj, ojă roşie, etc, toate aceste haine şi produse cosmetice, au o influenţă asupra noastră. Cu toate acestea, există anumite reguli pe care trebuie să le respecţi atunci când alegi să aplici un ruj roşu pe buze.

Rujul roşua evoluat. Acum este produsul cosmetic de bază din geanta femeilor din întreaga lume. Cea mai bună parte este că se potriveşte de minune cu tonul de piele închis,sporind astfel caracteristicile şi personalitatea şi mai mult.De la roşu cireaşă la roşu prună,indiferent de nuanţa aleasă,iată care sunt regulile de care trebuie să ţii cont.

Vezi care nuanţă ţi se potriveşte

Înainte de a cumpăra un ruj roşu,este important să ştii ce nuanţă ţi se potriveşte în funcţie de tonul pielii. Există foarte multe rujuri de nuanţă roşie pe piaţă şi,prin urmare,trebuie să-l găseşti pe cel potrivit ţie. De asemenea,testează-l înainte pentru a vedea dacă nu are reacţii adverse pe piele.

Citeşte şi:Aşa aplici impecabil rujul roşu!

În general,o femeie cu pielea deschisă ar trebui să rujul roşu fără nuanţe de portocaliu în el,cea cu tonul de piele mediu ar trebui să opteze pentru unul roşu sau portocaliu rozaliu,în timp ce la tenul închis merge foarte bine rujul roşu culoarea vinului sau violet cald.

Pregăteşte buzele

Înainte de a aplica rujul roşu trebuie să pregăteşti buzele cu un exfoliant. Ele ar trebui curăţate astfel încât să nu fie uscate. Rujul nu se aplică niciodată pe buzele uscate şi crăpate. Ai grijă ca buzele să fie hidratate şi moi.

Nu uita de creionul de buze

Dacă crezi că creionul de buze este depăşit,atunci trebuie să ştii că nu este adevărat. Să creionezi buzele atunci când aplici rujul roşu este foarte important. Ai grijă ca nuanţa creionului să fie aceeaşi cu a rujului,pe care trebuie să le amesteci bine,plus că rujul va persista mai mult.

Citeşte şi:Vitaminele care ajută pielea să strălucească

Alege machiajul cald şi natural

Un lucru important de care trebuie să ţii cont atunci când porţi ruj roşu este:machiajul trebuie să fie natural şi nu exagerat.  

Alege rujul roşu mat

Rujul roşu arată elegant şi impecabil într-un aspect de finisaj mat. Trebuie evitate rujurile lichide. Cele mate sunt bogate,cremoase în textură şi,prin urmare,cele mai potrivite. În schimb,dacă-l preferi pe cel lucios,foloseşte o hârtie absorbantă pentru a îndepărta excesul de luciu.

Credit foto:boldsky.comRecente

WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg