Delia anunţă încă un show Psihedelia la Sala Palatului

1 72894 original jpg jpeg

Delia pregăteşte un alt show de excepţie pentru anul acesta. Concertul „Psihedelia” va avea loc la Sala Palatului, pe data de 6 martie, de la ora 20:00.

După ce anul trecut a reuşit performanţa de a avea un concert sold out la doar o lună de când a fost anunţat (Delia’s Winter Wonderland),cu bilete cuprinse între 490 şi 690 de lei,Delia revine azi cu un anunţ minunat pentru fanii ei.

Pentru că biletele de pe 6 martie se epuizează într-un ritm alert şi show-ul este aproape SOLD OUT,Delia împreună cu managementul său au decis să pună în vânzare încă o zi de Psihedelia la Sala Palatului,pe 5 martie 2017!

"Mi se pare minunat că oamenii au început să plătească bilete pentru artiştii lor preferaţi, indiferent că este vorba de mine sau de alţii. Pentru un artist, cea mai mare răsplată, linişte sufletească şi dovadă de recunoştinţă, este faptul că poate desfăşura show-uri pe bază de bilete. Multă vreme, în România, acest lucru nu prea a fost posibil. Dar cred cu tărie că, în momentul în care obişnuieşti publicul cu producţii de calitate, asemănătoare cu cele de nivel internaţional, oamenii vor fi mereu interesaţi. Eu îmi doresc să ofer un produs din ce în ce mai bun",declară Delia.

Biletele s-au pus în vânzare online pe www.catmusic.ro,www.eventim.ro,www.bilete.ro,www.salapalatului.ro,iar punctele de vânzare fizice sunt:Sala Palatului,Magazinul Muzica,Magazinele Germanos,Carrefour,Inmedio,Orange,Vodafone,Librăriile Cărtureşti şi Humanitas,Benzinăriile OMV,oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro.