Denzel Washington n-a vărsat o lacrimă când şi-a pierdut tatăl. “M-a dat afară din casă, zicea că-s rău!”

1 denzel washington shutterstock 1593508177 jpg jpeg

Washington şi-a pierdut tatăl în 1991, în timp ce filma pentru "Malcolm X", iar dispariţia acestuia n-a schimbat programul actorului şi nici nu l-a afectat deloc.

Vedeta de 66 ani are patru copii, o familie frumoasă, o carieră fulminantă şi, cu toate astea, este în continuare sub papucul mamei lui. Cel puţin aşa văd unii lucrurile, având în vedere că un bărbat matur şi realizat încă ţine cont de părerile celei care i-a dat naştere. Alţii ar spune că gestul lui Denzel e cât se poate de drăguţ. Adevărul e că starul hollywoodian are o relaţie foarte apropiată cu mama lui pentru că n-a avut nicio relaţie cu tatăl lui.

Părinţii actorului au fost cât se poate de diferiţi. În timp ce tatăl lui, Denzel Hayes Washington Sr., era un pastor penticostal, care conducea două biserici şi mai avea şi al treilea job, mama lui, Lennis Washington, deţinea un salon de înfrumuseţare. "Părinţii mei erau diametral opuşi. Ea e urbană, crescută în Harlem, el era spiritual, un ţăran crescut la o fermă din Virginia", a dezvăluit Denzel pentru revista People.

N-au reuşit să se înţeleagă mult timp şi au divorţat când Washington n-avea mai mult de 14 ani, lucru care a afectat şi mai mult legătura dintre tată şi fiu. Chiar şi înainte de divorţ, Washington Sr. nu era niciodată pe-acasă, iar, după despărţirea de soţia sa, n-a prea făcut niciun efort să-şi vadă fiul. Aşadar Denzel a crescut aproape numai cu mama lui.

Actorul le-a povestit celor de la GQ cum s-a mutat din casa mamei, la 18 ani, şi s-a dus să locuiască cu tatăl lui. Însă întreaga experienţă n-a fost deloc una plăcută: “M-a dat afară. Mi-a zis că eram rău pur şi simplu”. Până să fie dat afară din casa tatălui, fiul şi-a dat seama că oricum n-avea nimic în comun cu tatăl lui. “El nu era deloc interesat de lucrurile pe care le făceam eu, ca sportul. L-am iubit ca pe un tată, dar nu ne jucam niciodată fotbal împreună şi nici altceva”, a dezvăluit în The Week.

"Tata a murit în august. Eu începusem deja filmările când el s-a prăpădit. N-am vărsat o lacrimă pentru el. Ştiu că pare ca un vers dintr-un cântesc sau vreo poveste dintr-un roman, dar aşa e. Nd-am plâns nici la înmormântarea lui. Deloc. Şi asta pentru că pur şi simplu nu era nicio legătură între noi doi", explică Denzel situaţia.

sÎntrebat ce a moştenit de la tatăl lui, actorul a răspuns: “Eu sunt fiul mamei mele. Ea tee cea mai puternică femeie pe care o cunosc. Ea ne-a învăaţat ce e bun şi ce e rău. La 59 de ani mama mi-a spus: «Denzel, tu faci mult bine. Dar trebuie să faci tot acest bine aşa cum trebuie şi ştii la ce mă refer...» N-am mai băut de-atunci şi nici n-am mai făcut alte prostii!...”, a conchis starul.

Foto - Shutterstock



Recente

Primele cuvinte rostite jpg
Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg