Descoperă ce uleiuri estompează ridurile!

părul de pe faţă jpeg

Uleiul de măsline conţine antioxidanţi şi substanţe nutritive benefice pentru piele, precum vitamina E care protejează tenul de frig şi tratează ridurile.

În componenţa uleiului de măslinese găseşte în proporţie de 80%,acid oleic care pătrunde în straturile pielii odată cu vitamina E. Astfel,procesul de îmbătrânire al celulelor este încetinit,atât din interior,cât şi din exterior.

Dimineaţa şi seara se aplică 3-4 picături de ulei pe pielea din jurul ochilor şi se masează uşor pentru a hidrata tenul în profunzime. Folosirea locală a uleiului nu este singura cale prin care poţi să combaţi ridurile.

O dietă bogată în salate şi legume la care adaugi puţin ulei de măsline protejează tenul de ridurile care apar îndeosebi în zonele expuse la soare,menţinându-l strălucitor,potrivit unui studiu publicat în Jurnalul Colegiului American de Nutriţie.Uleiul de ricineste şi el cunoscut pentru capacitatea sa de a trata ridurile din jurul ochilor. În fiecare seară,înainte de culcare,aplică câteva picături pe zonele afectate şi masează usor pentru a pătrunde mai bine în piele.

Tratamentul se foloseşte până când ai obţinut rezultatele dorite,după care se utilizează de maximum două ori pe săptămână pentru întreţinere.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg