Descoperă ce uleiuri estompează ridurile!

părul de pe faţă jpeg

Uleiul de măsline conţine antioxidanţi şi substanţe nutritive benefice pentru piele, precum vitamina E care protejează tenul de frig şi tratează ridurile.

În componenţa uleiului de măslinese găseşte în proporţie de 80%,acid oleic care pătrunde în straturile pielii odată cu vitamina E. Astfel,procesul de îmbătrânire al celulelor este încetinit,atât din interior,cât şi din exterior.

Dimineaţa şi seara se aplică 3-4 picături de ulei pe pielea din jurul ochilor şi se masează uşor pentru a hidrata tenul în profunzime. Folosirea locală a uleiului nu este singura cale prin care poţi să combaţi ridurile.

O dietă bogată în salate şi legume la care adaugi puţin ulei de măsline protejează tenul de ridurile care apar îndeosebi în zonele expuse la soare,menţinându-l strălucitor,potrivit unui studiu publicat în Jurnalul Colegiului American de Nutriţie.Uleiul de ricineste şi el cunoscut pentru capacitatea sa de a trata ridurile din jurul ochilor. În fiecare seară,înainte de culcare,aplică câteva picături pe zonele afectate şi masează usor pentru a pătrunde mai bine în piele.

Tratamentul se foloseşte până când ai obţinut rezultatele dorite,după care se utilizează de maximum două ori pe săptămână pentru întreţinere.Recente

Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg