Designerul Andreea Dogaru, despre alimentaţia în timpul sarcinii

1 77569 original jpg jpeg

Designerul Andreea Dogaru, cunoscută şi pentru că le îmbracă pe foarte multe vedete autohtone, va deveni mamă pentru prima dată. Ea va aduce pe lume un băieţel anul viitor. Aceasta a acceptat să vorbească despre sarcină şi regimul alimentar din această perioadă.

Andreea Dogaru va naşte în luna ianuarie 2018. Din primăvară, de când a aflat că este însărcinată, Andreea a fost extrem de atentă cu privire la alimentaţia sa, care îl poate afecta şi pe făt.

”Am încercat să mănânc cât pot de sănătos. În sensul că am evitat tot ceea ce înseamnă carne din comerţ, am mâncat mult pui, curcan chiar şi carne de porc, însă de ţară. Am pe cineva care are grijă să îmi crească păsările 100% natural. Peşte nu am putut mânca, întrucât nu am suportat mirosul. Însă am avut grijă să iau vitaminele prenatale şi acestea îmi asigură necesarul de omega 3 şi 6. Am avut noroc că am prins vara şi am avut la discreţie fructe şi legume. Bineînţeles, şi acestea tot naturale, chiar de la noi din curte. Am noroc cu mama mea, căreia îi plac foarte mult florile. Iar în curte, pe lângă flori, a plantat acum mulţi ani şi pomi fructiferi de toate tipurile. Deci am avut şi fructe 100% naturale. Legumele le-am procurat la fel, de la nişte oameni de la ţară”, spune Andreea Dogaru.

Vedeta spune că nu a poftit la ceva în mod special, însă a remarcat încă de la începutul sarcinii, că ea consumă mai multă carne decât de obicei.

”Pofte... sincer cred că este un mit asta cu poftele. Eu nu am avut poftă de ceva în mod special... şi nici nu am făcut crize la 12 noaptea dacă am văzut ceva la tv şi mi s-a făcut poftă. Sunt pofte la fel ca cele pe care le ai când nu eşti însărcinată. Cel puţin în cazul meu. Nici porţiile de mâncare nu au fost mai mari. Ba din contră. De când a crescut băiatul mănânc mai puţin, presupun că îmi apasă pe stomac şi, automat, nu mai pot mânca atât de mult”, susţine ea. Însă, recunoaşte că stilul ei alimentar acum e diferit.

”Ce pot spune este că puţin mi s-a schimbat stilul alimentar, în sensul că, dacă înainte mâncam dulciuri aproape zilnic, acum nu mai pot. Mai repede vrea ceva sărat sau acru, decât dulce. Nici stări de somnolenţă nu am avut. Am dormit exact ca şi înainte, 6 ore pe noapte, iar ziua deloc. Este adevărat că, uneori, oboseşti sau nu mai poţi să ai aceeaşi rezistenţă la efort. Însă, cam atât”, mai spune designerul.

Andreea Dogaru a luat foarte puţin în greutate pe parcursul sarcinii, iar în primele 2 luni a mâncat cel mai mult carne şi salată de pui cu ciuperci.”Ce am mâncat cel mai mult? După primele două luni mai multă carne, chiar la fiecare masă. Şi salată de pui cu ciuperci. Pot spune că din punctul acesta de vedere am avut o sarcină uşoară. Spre norocul meu, până în acest moment nu am luat nici foarte mult în greutate. Doar 6 kg. Medicul meu a fost foarte încântat la ultimul consult. Se pare că sunt în grafic”, punctează aceasta.

Cine e Andreea Dogaru

Andreea Dogaru a debutat în anul 2010 în lumea designerilor vestimentari români, devenind în scurt timp un nume foarte apreciat în România.În 2013 a fost desemnată cel mai bine cotat designer al anului. A fost declarată designerul anului 2014 în România şi a ajuns deja la peste 30 de colecţii, pe care le prezintă pe podiumurile naţionale şi internaţionale de modă, iar în decembrie 2015, a fost declarată cel mai bun designer de couture la Romanian Fashion Awards. Mai mult, participarea în decembrie 2016 la Bucharest Fashion Week i-a adus Andreei încă un premiu important, ”cel mai bun designer de rochii de seară”.

Designerul a făcut senzaţie şi la ultimele ediţii ale celui mai important festival de modă de la noi. În decembrie, în colecţia acesteia a defilat pentru ea, Irina Columbeanu, iar în septembrie anul trecut, mireasa colecţiei pe care a prezentat-o în Dubai a fost Ramona Gabor. Chiar dacă acum este însărcinată, Andreea ţine să fie prezentă şi la ediţia din decembrie a Bucharest Fashion Week, pentru care va pregăti o colecţie nouă.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg