Cât de eficiente sunt dietele vedetelor?

1 46200 original jpg jpeg

Ca orice femeie, şi tu vrei să arăţi cât mai bine acum, în apropierea verii. Înainte de a te apuca de o dietă „cruntă”, învaţă din experienţele altora. Patru vedete îţispun dacă dietele au dat rezultate în cazul lor.

Cristinei Cioran îi este greu să ţină regim

Cristina Cioran a încercat de-a lungul timpului mai multe diete. „Da, am ţinut dietă şi încerc şi acum să urmez una, dar este din ce în ce mai greu. În general, dietele sunt bune când ai un regim de viaţă sănătos. În schimb, dietele drastice sunt eficiente doar pe moment”, spune Cristina. Chiar dacă nu are timp să respecte un regim, actriţa încearcă să mănânce sănătos. Consumă multe legume, mai ales crude, şi peşte. În plus, are grijă să ia un mic dejun copios în fiecare dimineaţă.

Oana Ioniţă încearcă să spună „nu” cărnii

Oana Ioniţă, fostă balerină şi una dintre cele mai frumoase vedete de la Prima TV, spune că a fost nevoită să ţină dietă când făcea balet. „Acum încerc să mănânc cât mai puţină carne. În rest, nu am restricţii de la nimic. Trebuie să recunosc că sunt o gurmandă şi ador prăjiturile cu vişine”, spune ea. Cu toate acestea, Oana nu ia în greutate. „Probabil că s-ar vedea dacă nu aş face dans şi sport. Aşa că mă menţin în formă prin mişcare. Pe lângă foarte mult dans, mai fac şi tae-bo, iar iarna merg la schi”, adaugă Oana.

Roxana Ionescu şi-a schimbat stilul de viaţă

Roxana a avut întrecut probleme cu kilogramele în plus. „Am ţinut diete de multe ori,dar până nu mi-am schimbat total stilul de viaţă, nu am reuşit să slăbesc atât cât îmi doream”, mărturiseşte Roxana. Vedeta a mers la un nutriţionist care a convins-o să înceapă un mod de viaţă sănătos. „Am renunţat la prăjeli, grăsimi, dulciuri, produse de panificaţie şi sucuri acidulate. În plus, mănânc la ore fixe şi merg la sală”, mai spune vedeta.

Gabriela Cristea nu a putut slăbi doar cu dietă

Prezentatoarea Antena Stars spune că a ţinut multe diete, dar asta nu a fost de ajuns. Fără efort fizic susţinut, rezultatele au apărut destul de greu şi nu au durat prea mult. „După cum ştim, nu există dieta universală şi nici reţete standard. Fiecare organism reacţionează diferit şi de aceea eficienţa unei diete depinde de mulţi factori: cât de inteligent ţinem dieta, cât de potrivită este ea pentru organismul nostru şi, nu în cele din urmă, cât de determinaţi suntem să mergem până la capăt”, spune Gabriela.