Diana Dumitrescu, noua prezentatoare a emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1: ”Este o provocare pentru mine”

5 img 1 jpg jpeg

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea Mireasa, de la Antena 1, telespectatorii având astfel ocazia să o urmărească pentru prima oară în rolul de prezentator al unui reality show.

După o binemeritată pauză din industrie, în care viaţa i s-a schimbat radical, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate tinere actriţe din România se pregăteşte pentru o revenire în forţă pe micile ecrane, în calitate de gazdă a celui mai iubit reality show matrimonial.

Oana Roman, mesaj dur după conversaţiile avute de soţul ei cu un transsexual: ”Suntem separaţi!”

„Aştept cu nerăbdare şi, trebuie sã recunosc, cu emoţii, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată. Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viaţă, autentice, în ele lumea te vede cu bune şi cu rele, fără să fie nimic cosmetizat”, spune prezentatoarea emisiunii, Diana Dumitrescu, potrivit a1.ro.

Înainte de a primi aceastã propunere, Diana nu lua în considerare un job care sã o ţinã zilnic, chiar şi pentru câteva ore, departe de băieţelul ei, de a cărui creştere îşi propusese să se ocupe exclusiv până la vârsta de doi ani. „Am luat decizia de a mã alãtura acestui proiect, pentru cã este o provocare pentru mine. Am şi noroc pentru cã o am pe mama alãturi, care mã va ajuta în continuare, dar şi pe soţul meu, care mã susţine în tot ceea ce fac”, mai spune aceasta.

Ele sunt cele mai cheltuitoare zodii din horoscop. Top 3 femei care golesc portofelele bărbaţilor

Diana Dumitrescu este cunoscutã publicului atât pentru roluri principale în seriale româneşti, cât şi pentru apariţiile sale în lungmetrajele „Minte-mă frumos”, „În film la Naşu’”, „Hot Shorts” sau „A Royal Christmas”.

În curând, în calitate de gazdã a reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, Diana Dumitrescu va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase şi îi va supune pe concurenţi la reguli dure, confruntãri acide şi încãrcate de emoţie, dar şi la multe provocãri, în care şi telespectatorii vor avea un cuvânt de spus.Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg