Dieta care o ajută pe Halle Berry să se menţină în formă. O discuţie cu medicul i-a schimbat stilul de viaţă

1 halle berry jpg jpeg

Actriţa Halle Berry, în vârstă de 55 de ani, a făcut schimbări majore în stilul său de viaţă, în urmă cu câţiva ani. Ea este atentă la fiecare bucată de mâncare pe care o consumă şi face în mod regulat sport. Iată care sunt regulile pe care vedeta le respectă!

Halle Berry a fost mereu admirată pentru silueta subţire pe care o are, însă puţini ştiu că vedeta face eforturi mari pentru a fi în formă. Fiind diagnosticată cu Diabet de tip 1, actriţa a fost nevoită să îşi schimbe obiceiurile alimentare. Ea a mărturisit că medicul său i-a spus că „va muri încet‟, dacă nu va face aceste schimbări.

Aşadar, conversaţia pe care a avut-o cu medicul a determinat-o pe Berry să fie mai atentă asupra stilului de viaţă pe care îl urmează: „Mi-a inspirat întreaga rutină de sport. Mi-am dorit să trăiesc într-un mod mai sănătos, să fac mişcare şi să fiu atentă la fiecare bucată de mâncare pe care am băgat-o în gură‟, a spus ea.

Care sunt regulile pe care Halle Berry le urmează

Peter Lee Thomas, antrenorul actriţei, a mărturisit că vedeta respectă principiile dietei ketogenice. Dieta keto reprezintă un regim moderat în ceea ce priveşte proteinele, este bogat în grăsimi sănătoase şi sărac în carbohidraţi. De asemenea, deseori respectă principiile Postului Intermitent. 

Citeşte şi: Vrei să pierzi rapid kilogramele în plus? Dieta Ketogenică - argumente pro şi contra

Citeşte şi: Cele 5 diete studiate şi aprobate ştiinţific. Dieta Ketogenică te ajută să slăbeşti şi reduce inflamaţiile din corp

Este prietenă cu artele marţiale

Pe lângă dietă, Berry face mişcare zilnic. Printre exerciţiile ei preferate se numără: Jiu-jitsu şi Judo: „Vreau să stau aici cât de mult pot. Am doi copii mici şi vreau să fiu prin preajmă, sper să-mi văd nepoţii cândva. Jiu-jitsu şi Judo au devenit preferatele mele‟, a spus ea.

Vedeta nu se abate de la acest stil de viaţă, însă există mici excepţii: „Un pahar de vin roşu reprezintă o modalitate excelentă pentru mine de a mă relaxa‟, a spus ea.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg