Diferenţe de vârstă între actori şi personaje. Câţi ani a avut Emilia Clarke când a jucat prima oară în „Game of Thrones‟?

1 emilia clarke jpg jpeg

Nu este deloc uşor să fii actor! De dragul rolului, poţi fi pus în ipostaza de a-ţi schimba look-ul, domiciliul sau de a interpreta un personaj cu o vârstă diferită de a ta. Este cazul şi acestor actori adulţi care au interpretat personaje aflate la vârsta adolescenţei!

Uneori, personajele pe care le vedem pe marile ecrane pot fi diferite de actorii şi actriţele care le dau viaţă. De exemplu, între personaj şi actor poate fi o diferenţă de vârstă notabilă. Însă, când vine vorba de talent şi dăruire, vârsta este doar un număr care nu împiedică performanţa. Iată o parte dintre actorii şi actriţele, din filmele şi serialele TV, care au interpretat personaje mult mai tinere ca ele, pe micile şi marile ecrane!

Michael J. Fox în „Back to the future‟

Filmul „Back to the future‟ („Înapoi în viitor‟) prezintă povestea personajului principal adolescent, Marty McFly, în vârstă de 20 de ani. El a fost adus la viaţă de actorul Michael J. Fox, pe când avea vârsta de 28 de ani. Cu toate acestea, diferenţa de 8 ani dintre el şi personaj nu a fost un impediment în calea succesului, filmul fiind considerat unul dintre cele mai bune SF-uri, din industria cinematografică americană.

Citeşte şi: Cum le-au afectat faima la vârste fragede pe vedetele din „Harry Potter”? Efectele succesului obţinut facil le-a forţat să fie prudente

Tobey Maguire în „Spider-Man‟

Pe când avea 26 de ani, actorul Tobey Maguire l-a jucat pe Peter Parker, în „Spider-Man‟, tânărul care devine super-erou după ce a fost muşcat de un păianjen radioactiv. Povestea lui „Spider-Man‟ a devenit atât de populară, încât au existat mai multe adaptări ale faimoase trilogii. Când a jucat acest rol, în 1976, diferenţa de vârstă şi personajul său, elev de liceu, era de cel puţin 8 ani. Tobey avea 26, iar Peter cel mult 18.

Robert Downey Jr. în „Iron Man‟

Actorul Robert Downey Jr. avea deja vârsta de 43 de ani când a jucat prima oară rolul excentricului milionar, Tony Stark, din „Iron Man‟, în anul 2008. Actorul a interpretat şi la vârsta de 51 de ani acelaşi rol, iar la un moment dat în film, cu ajutorul efectelor speciale, el a jucat varianta adolescentă a lui Tony Stark, care avea aproximativ 20 de ani.

Citeşte şi: Staruri care sunt mai scunde decât ai fi crezut. Salma Hayek: „Eram foarte supărată din cauza înălţimii mele”

Rachel McAdams în „The Notebook‟

În anul 2004, actriţa de origine canadiană Rachel McAdams a dat viaţă unuia dintre cele mai emblematice personaje ale sale: rebela şi romantica Allie Hamilton, din filmul de succes „The Notebook‟. Filmul, bazat pe romanul cu acelaşi nume al lui Nicholas Sparks, spune povestea unei iubiri interzise de regulile anilor 1940. Personajul Allie avea, în peliculă, vârsta de 17 ani, iar Rachel McAdams, în momentul în care au început filmările, 24 de ani.

Emilia Clarke în „Game of Thrones‟

Serialul „Game of Thrones‟, bazat pe cărţile lui George R.R.Martin a avut premiera în anul 2011 şi s-a bucurat de mare succes, în întreaga lume. Printre membrii distribuţiei se numără şi Emilia Clarke, care a adus-o la viaţă pe Daenerys Targaryen. În roman, Daenerys are doar 13 ani la începutul acţiunii, în serial 17 ani, iar Emilia Clarke avea 24 de ani când a jucat pentru prima dată acest personaj.

Sursă foto: Shutterstock Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg