Divorţul Columbenilor, în presa internaţională

1 55184 original jpg jpeg

Irinel şi Moni Columbeanu au reuşit! Povestea lor de dragoste si, mai ales, cea de despărţire au fost prezentate lumii de Associated Press.

În ţară,separarea Columbenilor a fost prezentată cu lux de amănunte. Scandalul a ocupat şi continuă să ocupe prea multe pagini de ziare şi prea mult din programele de televiziune. Dar iată că Irinel şi Monica au ajuns şi în presa internaţională. Cunoscuta agenţie de presă Associated Press a prezentat detaliat relaţia celor doi şi scandalul divorţului.

Jurnaliştii de la Associated Press au descris relaţia Columbenilor ca pe o adaptare modernă a basmului „Cenuşăreasa”. Însă în povestea Iri-Moni se adaugă aspectul material,deloc de neglijat.

O fată tânără,cu ochi de căprioară,dintr-o familie săracă şi dezbinată,ajunsă în braţele unui soţ influent şi singuratic – astfel o descrie articolul pe Moni Columbeanu. Irinel Columbeanu e portretizat ca fiul unui fost protejat al regimului comunist care a făcut avere după Revoluţia din ’89 în domeniul telefoniei. Din poveste,nu lipseşte nici testul de sarcină cu rezultat pozitiv,pe care în iulie 2006,în ziua nunţii,Moni l-a arătat în direct,în faţa a milioane de telespectatori.Dar basmul se destramă. Aventura milionarului cu „două blonde siliconate” este şi ea menţionată de Associated Press. Urmează nebunia mediatică a procesului de divorţ şi lupta celor doi pentru custodia copilului. Jurnaliştii mai ţin să menţioneze şi că subiectul divorţului i-a făcut pe români să uite şi de criza economică şi de problemele ţării. Asta pentru că ziarele şi ştirile au acordat mai multă atenţie cazului Columbenilor decât subiectelor serioase.

„Pentru români,divorţul Columbenilor este ca un meci de fotbal între bogaţi şi săraci,între cei înalţi şi cei scunzi,între bărbaţi şi femei,între familiile tradiţionaliste şi cele moderne”,spune o tânără din Cluj,intervievată de Associated Press.

Pare că oricât s-ar chinui fosta doamnă Columbeanu să se afirme ca manechin în Statele Unite,tot relaţia tumultoasă cu Irinel este biletul ei de celebritate şi peste graniţe.Recente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg