Doarme cu cenușa pisicii în pat! Nici sicriul animalului n-o părăsește

Mulți dintre noi suntem mari iubitori de animale, dar obsesia pe care o are actrița Kate Beckinsale pentru pisici depășește orice așteptare.

image

Vedeta de la Hollywood e în doliu. O jelește pe cea mai loială ființă din viața ei, care a dispărut de curând, și, drept urmare, nu se poate despărți de ea. Da, da, ați citit bine. Actrița îi duce dorul atât de mult pisicii sale, încât doarme cu cenușa ei în pat, în fiecare noapte.

Vedeta de 50 de ani a fost devastată când l-a pierdut pe Clive, care avea 19 ani, în iunie, când s-a petrecut tragedia. Și, în mod clar, Kate încă suferă din cauza pierderii loialului animal de companie. De fapt, Kate și Clive erau nedespărțiți de multe ori și cei mai buni prieteni posibili.

Când a fost întrebată de un fan dacă animăluțul a fost îngropat sau incinerat, Kate Bekinsale n-a întârziat să răspundă: „L-am incinerat și, poți să-mi spui că sunt vreo ciudată, dar eu dorm cu micul ei sicriu în pat, în fiecare noapte.”

Actrița a postat apoi un montaj cu imagini al „Lucrurilor și oamenilor care m-am liniștit sau m-au bucurat”. Printre fotografiile importante din viața starului hollywoodian s-a numărat și un portret de-ai micuțului Clive, înconjurat de lumânări.

Bekinsale are 5,6 milioane de admiratori care o urmăresc și cu siguranță că au fost puși la curent cu ce fac pisicile ei, cea albă și cea gri, pe care le mai are vedeta. Când a murit Clive, Kate a scris pe rețelele sociale: „Inima mea e absolut sfâșiată. Fiecare părticică din casa mea ar fi trebuit să fie locuită de pisica mea”, a declarat vedeta.

image

Actrița l-a luat pe Clive în grija ei când acesta era doar un pisoiaș și, de-atunci până să o părăsească, actrița l-a costumat pe regretatul pisoi în fiecare Crăciun și de Halloween. Mai mult vedeta și pisica ei purtau adesea același gen de costum. Păcat că s-a stins din viață, nu-i așa?

Foto - InstagramRecente

Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg
Michelle Pfeiffer foto  Shutterstock jpg