Dolly Parton mănâncă doar 500 de calorii pe zi şi a slăbit considerabil. Cum arată artista

1 dolly parton jpg jpeg

Cântăreaţa şi actriţa Dolly Parton a fost mereu în centrul atenţiei, datorită aspectului său fizic. Mereu cochetă şi preocupată de un stil de viaţă sănătos, Dolly făcea furori când apărea în paginile revistelor internaţionale. Astăzi, fanii sunt îngrijoraţi de cum arată Dolly, pe bună dreptate.

Dolly Parton a fost un model pentru multe tinere. Mereu preocupată de fizicul său, artista a apărut în multe reviste de sport şi a dat mai multe interviuri cu privire la dieta sa. Mai mult decât atât, actriţa are şi o dietă proprie foarte cunoscută. Se numeşte „Dieta Dolly Parton‟ şi cu ajutorul ei poţi pierde între 4-8 kilograme. În ultima vreme, artista pare să fi ieşit din ritmul său sănătos şi, prin felul în care arată, Dolly pare să spună că are nevoie de ajutor.

Dolly Parton „moare de foame‟?

Preocupată de talia subţire, se pare că artista a slăbit foarte mult în ultima perioadă. „Dolly Parton moare de foame?‟ a fost doar unul dintre titlurile presei internaţionale. Se spune că actriţa ar fi devenit „periculos‟ de slabă şi ar supravieţui doar cu 500 de calorii pe zi. Lucru extrem de periculos pentru orice persoană! Dolly ar fi slăbit de la 52 de kilograme la 44 de kilograme, iar oamenii s-au îngrijorat când i-au văzut silueta şi s-au înspăimântat cu privire la starea ei de sănătate. Contactat de o publicaţie internaţională, un medic din America a spus că Parton este subponderală şi că „greutatea scăzută la persoanele în vârstă este un factor de risc grav‟. El a adăugat că „dimensiunea muşchilor sheletici determină forţa muşchilor inimii‟.

Cum se simte artista

Totuşi, în urma regimului drastic pe care Parton îl ţine, se pare că artista se simte chiar bine în pielea ei şi atrăgătoare. În fotografiile postate pe Instagram, Parton nu îşi arată greutatea reală, chiar dacă în realitate este mult mai slabă. În anul 2018, Parton le-a vorbit fanilor despre greutatea ei. Contrar celor spuse astăzi, Parton a declarat că îşi iubeşte corpul şi se arată îngrijorată cu privire la tinerele prea preocupate de silueta lor: „Nu trebuie să arăţi ca un supermodel. Chiar îmi fac griji cu privire la fetele tinere de astăzi, deoarece ele cred că trebuie să semene cu modelele sau cu oamenii de la televizor. Trebuie să ne acceptăm modul în care suntem‟, declara în trecut.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Dolly Parton (@dollyparton)

O postare distribuită de Dolly Parton (@dollyparton)

Sursă foto: Shutterstock / InstagramRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg