Dolly Parton şi Carl Thomas Dean, căsnicie de peste 50 de ani. Artista a dat tot din casă!

1 dolly parton jpg jpeg

Dolly Parton trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de peste o jumătate de veac, cu acelaşi bărbat, Carl Thomas Dean. Care este secretul fericirii lor?

Dacă există, cu adevărat, un secret al mariajului fericit, cu siguranţă, Dolly Parton şi soţul ei îl cunosc! Artista şi Carl Thomas Dean, un om de afaceri important din Nashville, preferă să rămână discreţi şi s-au ferit, de-a lungul anilor, să apară împreună în presă. Cu toate acestea, excentrica artistă, Dolly Parton, a povestit, de curând, ce face pentru fericirea partenerului său. 

Citeşte şi: „Boala care i-a luat artistei Dolly Parton şansa de a avea copii. Afectează 40% din femeile din întreaga lume‟ 

Din spusele sale, atât cântăreaţa „Jolene‟, cât şi soţul ei, fac o mulţime de lucruri pentru a menţine flacăra iubirii aprinsă. Respectul, comunicarea, iubirea, care să fie reţeta lor perfectă? 

Dolly Parton: „Pentru mine este foarte important să…‟

Unul dintre lucrurile pe care Dolly îl face pentru a-şi bucura soţul este să se îmbrace cât mai provocator pentru el: „Îmi place să mă îmbrac pentru Carl. În fiecare zi, mă machiez şi îmi aranjez părul, pentru că nu vreau să ajung, pur şi simplu, acasă, ci vreau să ajung într-un mod special‟, a spus ea pentru „E!News Daily Pop‟.

Cântăreaţa consideră că felul în care se îmbracă contează foarte mult în relaţia lor: „Pentru mine, este important să arăt cât de bine pot. Cred că ajută, într-un fel, să menţin lucrurile picante‟, spune ea.

Citeşte şi: „Cum o disciplinau părinţii pe Dolly Parton. Tatăl folosea cureaua‟

De asemenea, chiar şi la 76 de ani, Dolly Parton nu se teme să facă eforturi suplimentare pentru a-l impresiona pe Carl Dean. De ziua lui, anul trecut, ea a refăcut coperta ei iconică din revista „Playboy‟, din 1978, şi i-a oferit-o purtând un costum de iepuraş: „M-am gândit la ceva pentru a-l face fericit. Încă mai crede că sunt o tipă îndrăzneaţă, chiar şi după 56 de ani. Suntem oameni buni. Suntem oameni distractivi. Amândoi avem un mare simţ al umorului şi ne place să ne respectăm. Ne place să ne distrăm. Simţul umorului este unul dintre secrete‟, a mărturisit Dolly Parton.

Sursă foto: Pinterest Recente

Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg