Dolly Parton şi Carl Thomas Dean, căsnicie de peste 50 de ani. Artista a dat tot din casă!

1 dolly parton jpg jpeg

Dolly Parton trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de peste o jumătate de veac, cu acelaşi bărbat, Carl Thomas Dean. Care este secretul fericirii lor?

Dacă există, cu adevărat, un secret al mariajului fericit, cu siguranţă, Dolly Parton şi soţul ei îl cunosc! Artista şi Carl Thomas Dean, un om de afaceri important din Nashville, preferă să rămână discreţi şi s-au ferit, de-a lungul anilor, să apară împreună în presă. Cu toate acestea, excentrica artistă, Dolly Parton, a povestit, de curând, ce face pentru fericirea partenerului său. 

Citeşte şi: „Boala care i-a luat artistei Dolly Parton şansa de a avea copii. Afectează 40% din femeile din întreaga lume‟ 

Din spusele sale, atât cântăreaţa „Jolene‟, cât şi soţul ei, fac o mulţime de lucruri pentru a menţine flacăra iubirii aprinsă. Respectul, comunicarea, iubirea, care să fie reţeta lor perfectă? 

Dolly Parton: „Pentru mine este foarte important să…‟

Unul dintre lucrurile pe care Dolly îl face pentru a-şi bucura soţul este să se îmbrace cât mai provocator pentru el: „Îmi place să mă îmbrac pentru Carl. În fiecare zi, mă machiez şi îmi aranjez părul, pentru că nu vreau să ajung, pur şi simplu, acasă, ci vreau să ajung într-un mod special‟, a spus ea pentru „E!News Daily Pop‟.

Cântăreaţa consideră că felul în care se îmbracă contează foarte mult în relaţia lor: „Pentru mine, este important să arăt cât de bine pot. Cred că ajută, într-un fel, să menţin lucrurile picante‟, spune ea.

Citeşte şi: „Cum o disciplinau părinţii pe Dolly Parton. Tatăl folosea cureaua‟

De asemenea, chiar şi la 76 de ani, Dolly Parton nu se teme să facă eforturi suplimentare pentru a-l impresiona pe Carl Dean. De ziua lui, anul trecut, ea a refăcut coperta ei iconică din revista „Playboy‟, din 1978, şi i-a oferit-o purtând un costum de iepuraş: „M-am gândit la ceva pentru a-l face fericit. Încă mai crede că sunt o tipă îndrăzneaţă, chiar şi după 56 de ani. Suntem oameni buni. Suntem oameni distractivi. Amândoi avem un mare simţ al umorului şi ne place să ne respectăm. Ne place să ne distrăm. Simţul umorului este unul dintre secrete‟, a mărturisit Dolly Parton.

Sursă foto: Pinterest 



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg