Drew Barrymore este împotriva educaţiei parentale: „Nu vreau să relaţionez cu falsitatea‟

1 drew barrymore jpg jpeg

În timp ce multe mame de top urmează cursuri de parenting, pentru a se perfecţiona în ceea ce priveşte creşterea copiilor, Drew Barrymore spune că nu are nicio legătură cu oamenii care „adoptă‟ acest stil de viaţă. De ce această decizie?

Drew Barrymore este mamă a doi copii, Olive (9 ani) şi Frankie (7 ani). Actriţa a divorţat de tatăl copiilor săi, Will Kopelman, în anul 2016, iar, de atunci, actriţa îi creşte singură pe cei mici. Pentru unele femei, acest lucru poate fi dificil, iar sfaturile unor specialişti de parenting pot fi opţiuni de luat în calcul, însă nu şi pentru Drew Barrymore care a declarat că „nu vrea să relaţioneze cu falsitatea‟.

2 drew barrymore si fiicele jpg jpeg

Citeşte şi: Relaţia incredibilă dintre Drew Barrymore şi consoarta fostului soţ. Cât de mult a influenţat-o viaţa ei ca un carusel 

Într-un interviu pentru revista „The Mail on Sunday’s You‟, ea a vorbit pe acest subiect: „Sunt de neclintit, pentru că nu vreau să par a fi cineva care are aceleaşi necazuri ca alţii. Nu sunt un clovn şi nu vreau să relaţionez cu oamenii care doar alunecă prin viaţă şi le oferă altora sfaturi despre cum să îţi creşti copiii. Eu mă raportez la luptă, la umor, la dezordinea din viaţă‟, a spus actriţa.

De asemenea, Barrymore a vorbit şi despre presiunile care pot veni odată cu educaţia parentală.

Ea a spus în cadrul interviului că: „Există atât de multă presiune în viaţă, în special asupra mamelor, pentru a educa corect. Nu vreau să relaţionez cu falsitatea. Mă simt confunză atunci când văd că oamenii devin atât de deştepţi în ceea ce priveşte educaţia parentală. Acest lucru mă face să fiu contra‟.

Vedeta, care a devenit faimoasă la doar 7 ani, şi a copilărit la Hollywood, a vorbit şi despre modul în care îşi doreşte să fie descrisă, peste ani, de fiicele sale: „Hollywoodul a fost întreaga mea lume. Acum, în lumea mea, sunt copiii, prietenii, munca, sănătatea. Nu vreau ca fetele mele să crească şi să spună: Oh, wow, da, ea chiar a muncit din greu, dar noi nu am văzut-o deloc pe aici. Vreau să spună: mama mea a fost aici‟.

Pentru că viaţa de la Hollywood nu este deloc uşoară, Drew Barrymore a avut o copilărie tumultoasă. La vârsta de doar 11 ani, ea a avut probleme cu alcoolul, iar la 13 ani a devenit dependentă de droguri, vârstă la care a fost internată într-o clinică de psihiatrie.

Citeşte şi: Drew Barrymore, închisă într-o clinică de psihiatrie la 13 ani. „A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat” 

La vremea respectivă, Drew a petrecut 18 luni într-un spital de boli mintale, cea care a internat-o fiind chiar mama ei, în încercarea de a o aduce pe calea cea bună: „Cred că ea crease un monstru şi nu mai ştia ce să facă cu acel monstru. Aceasta a fost ultima ei soluţie şi eu chiar nu eram vreo uşă de biserică. Aşa că o iert‟, declara actriţa, în trecut.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram Recente

Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg
5 nativi cu fler de antreprenor Sursa foto shutterstock 1407802490 jpg
Targul de Craciun Planeta Craciun jpeg