Drew Barrymore este împotriva educaţiei parentale: „Nu vreau să relaţionez cu falsitatea‟

1 drew barrymore jpg jpeg

În timp ce multe mame de top urmează cursuri de parenting, pentru a se perfecţiona în ceea ce priveşte creşterea copiilor, Drew Barrymore spune că nu are nicio legătură cu oamenii care „adoptă‟ acest stil de viaţă. De ce această decizie?

Drew Barrymore este mamă a doi copii, Olive (9 ani) şi Frankie (7 ani). Actriţa a divorţat de tatăl copiilor săi, Will Kopelman, în anul 2016, iar, de atunci, actriţa îi creşte singură pe cei mici. Pentru unele femei, acest lucru poate fi dificil, iar sfaturile unor specialişti de parenting pot fi opţiuni de luat în calcul, însă nu şi pentru Drew Barrymore care a declarat că „nu vrea să relaţioneze cu falsitatea‟.

2 drew barrymore si fiicele jpg jpeg

Citeşte şi: Relaţia incredibilă dintre Drew Barrymore şi consoarta fostului soţ. Cât de mult a influenţat-o viaţa ei ca un carusel 

Într-un interviu pentru revista „The Mail on Sunday’s You‟, ea a vorbit pe acest subiect: „Sunt de neclintit, pentru că nu vreau să par a fi cineva care are aceleaşi necazuri ca alţii. Nu sunt un clovn şi nu vreau să relaţionez cu oamenii care doar alunecă prin viaţă şi le oferă altora sfaturi despre cum să îţi creşti copiii. Eu mă raportez la luptă, la umor, la dezordinea din viaţă‟, a spus actriţa.

stanga
dreapta
2 drew barrymore si fiicele jpg jpeg
3 drew barrymore si fiicele 1 jpg jpeg

De asemenea, Barrymore a vorbit şi despre presiunile care pot veni odată cu educaţia parentală.

Ea a spus în cadrul interviului că: „Există atât de multă presiune în viaţă, în special asupra mamelor, pentru a educa corect. Nu vreau să relaţionez cu falsitatea. Mă simt confunză atunci când văd că oamenii devin atât de deştepţi în ceea ce priveşte educaţia parentală. Acest lucru mă face să fiu contra‟.

Vedeta, care a devenit faimoasă la doar 7 ani, şi a copilărit la Hollywood, a vorbit şi despre modul în care îşi doreşte să fie descrisă, peste ani, de fiicele sale: „Hollywoodul a fost întreaga mea lume. Acum, în lumea mea, sunt copiii, prietenii, munca, sănătatea. Nu vreau ca fetele mele să crească şi să spună: Oh, wow, da, ea chiar a muncit din greu, dar noi nu am văzut-o deloc pe aici. Vreau să spună: mama mea a fost aici‟.

Pentru că viaţa de la Hollywood nu este deloc uşoară, Drew Barrymore a avut o copilărie tumultoasă. La vârsta de doar 11 ani, ea a avut probleme cu alcoolul, iar la 13 ani a devenit dependentă de droguri, vârstă la care a fost internată într-o clinică de psihiatrie.

Citeşte şi: Drew Barrymore, închisă într-o clinică de psihiatrie la 13 ani. „A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat” 

La vremea respectivă, Drew a petrecut 18 luni într-un spital de boli mintale, cea care a internat-o fiind chiar mama ei, în încercarea de a o aduce pe calea cea bună: „Cred că ea crease un monstru şi nu mai ştia ce să facă cu acel monstru. Aceasta a fost ultima ei soluţie şi eu chiar nu eram vreo uşă de biserică. Aşa că o iert‟, declara actriţa, în trecut.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram Recente

Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg