Ea este prima femeie din viaţa lui Cătălin Botezatu: "Era o apariţie de-ţi tremurau picioarele"

1 83759 original jpg jpeg

Dana Opsitaru, un manechin de succes de dinainte de 1989, a fost cea care i-a luat minţile lui Cătălin Botezatu, pe când acesta avea doar 19 ani. O poveste de dragoste începută dintr-o joacă s-a transformat într-o relaţie de patru ani. Şi acum, celebrul designer vorbeşte de Dana ca de femeia care l-a făcut să tremure prin simpla apariţie.

Dana era căsătorită şi avea un copil, atunci când Cătălin Botezatu a pus ochii pe ea. Nu l-a interesat acest aspect şi nici faptul că ea era cu 9 ani mai mare decât el, ci a făcut tot ce a putut pentru a o cuceri.

S-au cunoscut în urma unui pariu, atunci când un prieten i-ar fi spus designerului: „Dacă te crezi aşa fiţos şi consideri că toate femeile îţi pică aşa, stanga-dreapta, cucereşte-o pe asta!'.

"Ea avea o viaţă foarte tare, n-o interesau puştii aspirine, ca mine. Am început o muncă asiduă de cucerire. Toţi banii mei îi dădeam pe orhidee. Dumnezeule, câţi bani am dat pe orhidee în perioada aceea! După trei luni de încercări, a acceptat să ia masa cu mine la Capşa. A venit cu nişte pantofi roşii cu toc înalt şi cu un deux-piece cu fustă foarte scurtă şi sacou cu umeri foarte mari. Era o apariţie de-ţi tremurau picioarele", a povestit Cătălin Botezatu, potrivit viva.ro.

image
image

Designerul a dezvăluit că între ei a fost o iubire nebună şi chiar ajunsese să facă o pasiune pentru ea. A ameninţat-o chiar că îşi taie venele dacă nu vor fi împreună.

"A fost un fel de refulare. Apoi, a intervenit mârşăvia mea pentru că am continuat să merg în casa ei ca prieten al soţului, care era căpitanul Naţionalei de baschet a României. Foarte delicat! Noi chiar ne iubeam, a fost dragoste. A urmat o perioada de demenţă. (…) De Crăciun, chiar am şantajat-o, i-am spus: „Dacă nu vii să stai cu mine, îmi tai venele!'. În noaptea de Revelion, la 12 noaptea, când oamenii-şi spun lucruri frumoase, Dana i-a spus soţului ei că are o aventură cu mine şi că mă iubeşte foarte tare", şi-a amintit Cătălin Botezatu.

De-a lungul timpului, Cătălin a avut numeroase relaţii cu femei celebre, precum Tania Budi, Bianca Brad sau Vanda Vlasov. Cea mai scandaloasă relaţie este de departe cea cu Bianca Drăguşanu.Recente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg