Edith Gonzalez îşi va surprinde fiica după moarte! Gestul sfâşietor făcut de actriţă pentru Constanza, fiica ei de 14 ani

7 edith gonzalez png png

A trecut aproape o lună de zile de când Edith Gonzalez s-a stins din viaţă din cauza cancerului care a măcinat-o mai bine de trei ani de zile, iar acum continuă să iasă la iveală detalii neştiute despre ultimele clipe din viaţa actriţei.

Toată lumea se întreabă ce se va întâmpla cu fiica regretatei actriţe după moartea ei, mai ales că nu este apropiată de tatăl ei natural. 

Revista Hola! a dezvăluit că ceea ce s-a scris despre Lorenzo nu este adevărat. Fratele lui Edith, Victor Manuel, a precizat că Lorenzo este foarte bine şi nu are probleme de sănătate, astfel Constanza este în continuare pe mâini bune. ”Lorenzo este foarte bine. Singura lui suferinţă este absenţa surorii mele”, a mărturisit acesta într-o emisiune.

Dezvăluiri sfâşietoare despre ultimele luni din viaţa lui Edith Gonzalez. Fratele actriţei: ”A intrat în spital cu zâmbetul pe buze!”

De asemenea, cu puţin timp înainte de a se stinge din viaţă, Edith Gonzalez a rugat-o pe actriţa Katie Barberi să o ajute să-i organizeze fiicei ei aniversare de 15 ani, care va avea loc luna viitoare. Starul din „Salome' a avut grijă să nu părăsească această lume până când nu a terminat cu Katie toate pregătirile necesare pentru ziua unicei sale fiice, care urmează să-şi sărbătorească ziua de naştere în curând. 

Edith Gonzalez i-a lăsat o scrisoare emoţionantă fiicei ei: ”Nu, iubito, viaţa nu este grea...”

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul. În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg