Elena Gheorghe a lansat piesa „Un gram de suflet”

1 83227 original jpg jpeg

După o pauză de 1 an şi jumătate, Elena Gheorghe lansează „Un gram de suflet”, odată cu o nouă imagine foarte feminină, senzuală, care aminteşte de flirtul din lumea latino-americană.

După o pauză de 1 an şi jumătate, Elena Gheorghe lansează „Un gram de suflet”, odată cu o nouă imagine foarte feminină, senzuală, care aminteşte de flirtul din lumea latino-americană.

Elena Gheorghe a cântat în premieră „Un gram de suflet” în cadrul evenimentului de lansare a noului ei single, alături de prieteni, dar şi de artişti, vloggeri şi oameni din media. Andreea Balan, Lora, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Nicole Cherry, Amna, AMI, Tostogan’S, Magdyz, Theoxxh, Alpacalegion, Alexandra Ungureanu şi Adelina Pestriţu sunt doar câţiva dintre cei care s-au distrat pe ritmuri de bachata împreună cu artista.

Vizionarea videoclipului a fost urmată de un show live susţinut de către Elena Gheorghe, cara a cântat cele mai iubite hituri ale sale, printre care „Ecou”, „Vocea ta” şi „Până dimineaţa”.  

Alături de artistă a urcat pe scenă şi un cuplu de dansatori profesionişti, „Pas în Doi”. Mai mult decât atât, Lora şi Andreea Balan au avut un moment de dans spectaculos, plin de pasiune.

„«Un gram de suflet» e primul single de pe albumul pe care îl pregătesc de un an jumătate împreună cu minunaţii şi talentaţii băieţi de la EpiQ Records.

Dintotdeauna m-am simţit foarte bine pe ritmurile latino, cred că temperamentul meu e unul pasional, exploziv, pozitiv, la fel ca toată arta care vine din colţul ăla de lume”, a declarat Elena Gheorghe.

Povestea clipului „Un gram de suflet” este construită în jurul pasionalului bachata sensual, dansul care încălzeşte dance-hall-urile din lume şi toată coregrafia este făcută şi susţinută de un duo incredibil, campionii mondiali la bachata sensual, Sara şi Marco.

„Bachata e cea mai bună formă să exprim libertatea şi siguranţa de sine pe care le simte orice femeie care a trecut de 30 de ani. Sara şi Marco sunt un cuplu minunat, nişte artişti care vă vor tăia răsuflarea cu talentul şi pasiunea lor. A fost minunat să îi am alături de mine în clip”, a adăugat artista.

De-a lungul timpului, artista a lansat single-uri de succes precum „Body Song”, „Ecou”, „Antidot”, „Autograf”, „Până dimineaţa”, care au cucerit publicul şi posturile de radio din România, dar şi hituri precum „Mamma Mia”, „Midnight Sun” şi „Senor Loco”, care au ocupat primele poziţii în topuri din ţări ca Japonia, Israel, Spania, Polonia şi Italia.Recente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg