Elvis Presley, o legendă vie

1 65837 original jpg jpeg

Chiar dacă s-au scurs 36 de ani de la trecerea în nefiinţă, Elvis rămâne unul dintre cei mai iubiţi artişti ai tuturor timpurilor. “Regele Rock and Roll-ului” continuă să fascineze generaţie după generaţie.

Avea o voce caldă şi pătrunzătoare,un adevărat balsam pentru sufletele milioanelor de fani,iar viaţa sa tumultoasă  poate fi oricând transformată într-un subiect de film.

Deşi s-a născut într-o familie săracă,la vârsta de 11 îşi cumpără prima chitară,iar din acest moment viaţa lui se schimbă pentru totdeauna. Energia debordantă pe care o arăta pe scenă,mişcările îndrăzneţe pentru acea perioadă,vocea senzuală şi chipul angelic l-au transformat peste noapte într-un idol. Vânzările albumelor sale au stabilit noi recorduri,fiind  artistul cu cele mai multe copii vândute,aproximativ 600 de milioane în întreaga lume. De asemenea,a primit premiul Grammy pentru întreaga carieră la doar 34 de ani,un record greu de egalat. Însă Elvis nu s-a limitat doar la muzică. A jucat în nu mai puţin de 31 de filme şi 2 documentare despre viaţa sa din spatele scenei.

A fost unul dintre cei mai bogaţi interpreţi,averea sa personală în momentul morţii ridicându-se la suma de 150 de milioane de dolari. Elvis este cunoscut atât pentru pasiunea sa pentru rock and roll,cât şi pentru viaţa sa plină de excese. Turneele solicitante,sesiunile interminabile de înregistrări şi zilele lungi de pe platourile de filmare şi-au pus amprenta asupra sănătăţii sale,iar “regele” a fost nevoit să apeleze la medicamente pentru a rezista.

În copilărie a fost un copil timid,iar primele sale iubiri au apărut doar după ce acesta a devenit o vedetă. Însă cea care a reuşit să-l ducă la altar a fost doar Priscilla. Povestea lor de dragoste este cu adevărat unică. S-au cunoscut pe când ea avea doar 14 ani,dar Elvis a avut nevoie de 7 ani să o convingă să-i devină soţie. Din păcate mariajul lor nu a rezistat,dar au împreună o fată pe nume Lisa-Marie,în vârstă de 45 de ani.

După divorţ,starea lui de sănătate s-a deteriorat din cauza programului extrem de încărcat şi a excesului de medicamente,iar în 1977,la vârsta de 42 de ani,Elvis este găsit fără viaţă în locuinţa sa,celebrul conac Graceland. Inevitabil,au apărut şi legende cum că acesta şi-ar fi înscenat moartea din dorina de a duce o viaţă liniştită.

Elvis Presley rămâne una dintre cele mai iubite vedete,cu milioane de fani,unii dintre ei devenind adevărate sosii ale artistului,ducând mai departe povestea artistului.Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg