Era mărimea S, dar tot i s-a spus să slăbească pentru a apărea în „Baywatch”. Reacția lui Carmen Electra

Actrița de 52 de ani a devenit cunoscută datorită rolului pe care l-a făcut în serialul „Baywatch”. Însă n-a fost ușor să-l obțină și să-l păstreze! Ce i s-a cerut pe platoul de filmare?

image

Carmen Electra a vorbit despre începuturile ei la Hollywood, ea devenind un nume cunoscut odată cu succesul serialului „Baywatch”, de la sfârșitul anilor ’90. Vedeta n-avea mai mult de 20 și ceva de ani atunci, iar experiența de-a face parte dintr-o distribuție atât de faimoasă a fost de-a dreptul memorabilă pentru ea.

Interpretând-o pe Lani McKenzie, actrița s-a bucurat de mare succes și a devenit o emblemă a frumuseții și a formei fizice desăvârșite, având în vedere că Electra era filmată cel mai avea într-un costum de baie minuscul care-i lăsa la vedere toate atuurile trupului ei perfect. Însă, la filmări, n-a fost totul numai lapte și miere. De fapt, încă din start i s-a pus în vedere un lucru care nu i-a picat deloc bine.

Fostul iepuraș Playboy a dezvăluit că șefii producției „Baywatch” i-au spus că era „prea grasă” pentru acest tip de serial, în care apăreau celebrii Pamela Anderson și David Hasselhoff. Care a fost reacția ei?

image

Ea n-a simțit niciodată nevoia să țină regim de slăbire: „Nu am avut niciodată vreun surplus mare de greutate, însă mi s-a spus că eram prea voluminoasă”, a declarat pentru Extra.

„Prindu-mă pe mine cum eram atunci, mi-am dat seama că nu eram deloc dolofană. Cu toate astea, ei tot veneau la mine să-mi spună să mă pun pe slăbit”, a continuat vedeta de la Holywood.

Carmen avea 57kg și era măsura S. Actrița n-a vrut să comenteze mai mult despre reproșurile care i-au fost aduse, limitându-se la a spune că trupul ei n-a fost niciodată voluminos, în niciun caz la acea vreme, când purta celebrul costum roșu, pe care-l deține și-n ziua de azi.

image

„Bineînțeles că mai am încă acel costum faimos! Mi l-am înrămat!”, a ținut Carmen Electra să precizeze. Ce-i drept, îi venea fosrte bine și nici noi nu simțim nevoia vreunui retuș fizic la silueta ei perfectă.

foto - Shutterstock, Baywatch



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg