Ce actor cunoscut și-a cumpărat tricouri noi tot anul ca să nu spele niciodată rufele

Ce nu face omul ca să scape de spălat rufe?! Își cumpără 365 de tricouri pe care să le poarte tot anul și pe care să le folosească doar o dată!

actor pe covorul roșu  foto   Shutterstock jpg

„Nu suport să spăl rufe!”, spune actorul american Channing Tatum, care a găsit o soluție la problema sa – și-a cumpărat destule tricouri astfel încât să nu fie niciodată nevoit să le bage în mașina de spălat. A funcționat?

Bineînțeles că da! În timpul unui interviu oferit celor de la GQ, actorul din filmul „Blink Twice” a recunoscut că a reușit să nu spele rufe un an întreg, la un moment dat, și și-a cumpărat tricouri în fiecare săptămână, care să-l țină câte șapte zile.

„Urăsc să spăl rufe mai multe decât pot spune acest lucru”, a continuat cel care a denumit anul 1999 „anul tricourilor albe noi”. „Nu cred că am spălat rufe tot anul acela. Pur și simplu, purtam câte un tricou alb, nou, în fiecare zi și apoi îmi tot cumpăram altele. Îmi făceam calculul cam de câte tricouri am nevoie pe săptămână și mă duceam, o dată la vreo șapte zile, să-mi cumpăr”, a ținut să precizeze Channing Tatum.

Vedeta de la Hollywood a ținut să precizeze că alegerile lui vestimentare se limitează și-n ziua de azi la un tricou alb marca Hanes sau la un top rupt, dacă simte nevoia să creeze o imagine sexy. Actorul spune că preferă, de obicei, stilul clasic și că nu e interesat să facă vreo paradă a modei atunci când iese din casă, cu toate că este urmărit de paparazzi cam peste tot pe unde merge.

„Am gravitat întotdeauna spre un tricou sau o cămașă simplă, albă. Stilul acesta e clasic și îmi place mult”, a dezvăluit vedeta. Și, dacă credeți că a făcut o obsesie pentru tricoul alb, aveți dreptate. Însă nu e singura lui preferință vestimentară.

image

Tatum își asortează aproape întotdeauna topul alb la o pereche de pantaloni Carhartt sau Dickies, pe care îi poartă încă de când avea 18 ani. Nu aceleași perechi, evident, ci brandurile acestea cu noi și noi exemplare. Ăsta da, stil clasic, nu-i așa?!

foto - Shutterstock



Recente

vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg