Este oarbă, nu a fost niciodată la şcoală şi nu ştie o boabă de engleză, dar are o voce incredibilă! Rămâi mut de uimire în faţa talentului ei

1 83299 original jpg jpeg

O tânără dintr-un mic sat din Filipine a uimit întreaga lume cu vocea, dar şi cu povestea ei. Nu vede, nu a mers niciodată la şcoală şi nu ştie o boabă de engleză, dar interpretează melodia "I will always love you" a celebrei Whitney Huston într-un mod excepţional. Ţi se face pielea de găină atunci când o asculţi.  

Elsie a cucerit internetul. Darrell Burnett a fost cel care a postat videoclipul pe Facebook, impresionat de vocea puternică a fetei. Potrivit acestuia, tânăra trăieşte într-un mic oraş de pescari din Filipine, nu vorbeşte engleză şi nu a fost niciodată la şcoală. Învaţă versurile doar ascultându-le.  

"Este una dintre cele mai impresionante voci pe care le-am auzit vreodată", a scris Darrell pe pagina de socializare, alături de înregistrarea video.  

Înregistrarea a fost postată pe 23 de august, iar de atunci a fost distribuită în întreaga lume. Are peste 3 milioane de vizualizări, peste 84.000 de shareuri şi mii de reacţii. Oamenii rămân muţi de uimire în faţa talentului său înnăscut.

Şi celelalte interpretări sunt la fel de uimitoare. Mai mult, potrivit ultimei înregistrări, Elsie cântă şi la orgă. Te îndrăgosteşti instant de ea.

Sursă: Facebook



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg