Eşti o fire îndrăzneaţă, dacă porţi părul prins în coadă. Ce poate spune coafura preferată despre tine

1 shutterstock 164216651 jpg jpeg

Ştiai că felul în care te coafezi poate spune multe despre personalitatea ta? De exemplu, se zice că femeile care preferă tunsoarea tip pixie încearcă să se ascundă de probleme sau cele care poartă părul prins în coadă sunt mai îndrăzneţe.

Femeile acordă o mare importanţă coafurii lor, mai ales că este singura trăsătură fizică care poate fi schimbată cu uşurinţă, fără sacrificii majore, cum ar fi urmarea unei diete. Nu numai hainele, machiajul sau trăsăturile feţei pot spune multe despre personalitatea ta, ci şi „coafura pe care o preferi‟, spune Jean Haner, autoarea cărţii The Wisdom of Your Face. Iată cum te poate trăda coafura! 

Părul creţ este sinonim cu dragostea

Femeile cu părul creţ sunt generoase şi tind să facă totul singure, cum ar fi îndeplinirea sarcinilor, mai repede decât alţi oameni. Au „o personalitate de foc‟ şi trăsăturile care li se potrivesc cel mai mult sunt: leadership, dragoste, pasiune, dinamism, agresivitate, intuiţie, raţiune şi expresivitate. De asemenea, le este greu să se concentreze pe un singur lucru şi obişnuiesc să facă mai multe lucruri în acelaşi timp.

Îţi întinzi mereu părul?

Dacă ai părul creţ pe care îl întinzi mereu cu placa, asta poate însemna că viaţa ta este haotică şi probabil ai nevoie de momente de linişte. Se spune că aceste femei îşi caută echilibrul, iar îndreptarea părului le conferă o senzaţie de calm.

Tunsoarea tip pixie încearcă să ascundă problemele

Dacă ai o tunsoare scurtă sau tip pixie înseamnă că încerci să te ascunzi de problemele reale din viaţă. De asemenea, semnifică faptul că eşti o persoană mereu ocupată, iubeşti mişcarea şi nu îţi doreşti să îi răneşti pe cei din jur.

Ce înseamnă dacă ai mereu părul prins în coadă

Dacă obişnuieşti să îţi prinzi mereu părul în coadă şi petreci mult timp în oglindă, înainte să pleci din casă, înseamnă eşti o persoană autocritică şi poate prea atentă la detalii nesemnificative. De asemenea, eşti o femeie căreia îi place să se remarce din mulţime, să fie admirată şi, totodată, eşti îndrăzneaţă şi dominantă. Părul prins în coadă mai înseamnă şi faptul că eşti ambiţioasă.

Femeile cu părul ondulat, mereu creative

De obicei, femeile care preferă părul ondulat sunt pline de energie, au voinţă puternică, pun preţ pe emoţii şi sunt mereu creative. De asemenea, ele pot fi uşor de rănit, de aceea le este greu să vorbească despre sentimentele lor reale. Aceste femei au nevoie să petreacă mult timp şi singure, deoarece libertatea este foarte importantă pentru ele.

Dacă îţi plac împletiturile eşti o fire artistică

Împletiturile denotă faptul că eşti o persoană artistică, care pune accentul întotdeauna pe creativitate. De asemenea, dacă îţi place să îţi împleteşti mereu părul, înseamnă că eşti o persoană cu picioarele pe pământ şi, totodată, mereu pusă pe şotii.

Femeile tunse bob sunt ambiţioase

Tunsorile tip bob denotă eleganţă şi sensibilitate. De asemenea, dacă preferi această tunsoare înseamnă că eşti o persoană ambiţioasă, muncitoare şi faptul că te mândreşti cu aspectul tău, deoarece vrei să arăţi impecabil.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg