Familia Kardashian îşi face deja planuri de înmormântare. Ce pretenţii inedite au „divele‟

1 kardashian jpg jpeg

Kardashians sunt cunoscute în întreaga lume pentru stilul de viaţă extravagant şi pentru pretenţiile pe care le au, oriunde s-ar duce. De data aceasta, ele au început să îşi facă planuri serioase de înmormântare, iar cerinţele lor sunt pe măsura popularităţii. Care le sunt dorinţele?

În lumea celebrităţilor, nu este ceva neobişnuit să îţi faci planuri de înmormântare, de tânăr. Până la urmă, înmormântările pot fi costisitoare, mai ales dacă eşti o vedetă cu pretenţii ridicate. Kris Jenner, Kim Kardashian şi Khloé Kardashian deja se gândesc la investiţiile pe care urmează să le facă pentru ca totul să fie pregătit, atunci când vor pleca din această lume. De pildă, Kris Jenner a vorbit într-un episod din „Keeping Up With The Kardashians‟, despre cumpărarea unui loc de veci şi despre testarea sicrielor.

Caitlin Doughty, proprietara unei case funebre, a fost contactată de compania de producţie a serialului, şi a fost rugată să le facă o ofertă vedetelor. Producătorului i-ar fi plăcut să filmeze planificarea înmormântării familiei Kardashian, însă acest lucru, nu s-a mai întâmplat, scrie Mirror.

Loc de veci de milioane de dolari şi un şanţ care să îl înconjoare 

„Îmi doresc foarte mult să lucrez cu întreaga familie la aceste lucruri. Să vorbim despre ce o să facem atunci când cineva dintre noi ar muri‟, a ţinut să puncteze Kris. Ca răspuns, Kim Kardashian a spus: „Intri într-un sicriu, intri în pământ. Ce vrei să fac? Ce culoare vrei? Ce fel de perne?‟, a punctat vedeta. Kris le-a spus copiilor săi că îşi doreşte să cumpere terenuri într-un cimitir şi chiar analizează o oferta unui mausoleu cu 28 de locuri. Specialista Caitlin Doughty a punctat că acel loc de veci valorează milioane de dolari.

Lui Kim şi lui Khloé le place ideea de a avea un mausoleu propriu şi chiar sugerează că şi-ar dori un şanţ şi un lac care să îl înconjoare: „Vrem un şanţ, astfel încât nimeni să nu ne poată fura trupurile‟, a precizat Khloé. 

Sursă foto: PinterestRecente

Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg
6 shirley temple profimedia 0098284926 jpg jpeg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Anne Hathaway jpg
Un manuscris al lui Albert Einstein în care calcula teoria relativităţii a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record jpeg
Brad Pitt jpg
mercur retrograd png
1 elon musk jpg jpeg
Salma Hayek jpeg