Familia Kardashian îşi face deja planuri de înmormântare. Ce pretenţii inedite au „divele‟

1 kardashian jpg jpeg

Kardashians sunt cunoscute în întreaga lume pentru stilul de viaţă extravagant şi pentru pretenţiile pe care le au, oriunde s-ar duce. De data aceasta, ele au început să îşi facă planuri serioase de înmormântare, iar cerinţele lor sunt pe măsura popularităţii. Care le sunt dorinţele?

În lumea celebrităţilor, nu este ceva neobişnuit să îţi faci planuri de înmormântare, de tânăr. Până la urmă, înmormântările pot fi costisitoare, mai ales dacă eşti o vedetă cu pretenţii ridicate. Kris Jenner, Kim Kardashian şi Khloé Kardashian deja se gândesc la investiţiile pe care urmează să le facă pentru ca totul să fie pregătit, atunci când vor pleca din această lume. De pildă, Kris Jenner a vorbit într-un episod din „Keeping Up With The Kardashians‟, despre cumpărarea unui loc de veci şi despre testarea sicrielor.

Caitlin Doughty, proprietara unei case funebre, a fost contactată de compania de producţie a serialului, şi a fost rugată să le facă o ofertă vedetelor. Producătorului i-ar fi plăcut să filmeze planificarea înmormântării familiei Kardashian, însă acest lucru, nu s-a mai întâmplat, scrie Mirror.

Loc de veci de milioane de dolari şi un şanţ care să îl înconjoare 

„Îmi doresc foarte mult să lucrez cu întreaga familie la aceste lucruri. Să vorbim despre ce o să facem atunci când cineva dintre noi ar muri‟, a ţinut să puncteze Kris. Ca răspuns, Kim Kardashian a spus: „Intri într-un sicriu, intri în pământ. Ce vrei să fac? Ce culoare vrei? Ce fel de perne?‟, a punctat vedeta. Kris le-a spus copiilor săi că îşi doreşte să cumpere terenuri într-un cimitir şi chiar analizează o oferta unui mausoleu cu 28 de locuri. Specialista Caitlin Doughty a punctat că acel loc de veci valorează milioane de dolari.

Lui Kim şi lui Khloé le place ideea de a avea un mausoleu propriu şi chiar sugerează că şi-ar dori un şanţ şi un lac care să îl înconjoare: „Vrem un şanţ, astfel încât nimeni să nu ne poată fura trupurile‟, a precizat Khloé. 

Sursă foto: PinterestRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg