Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit! Cum a arătat rochia de mireasă a Teodorei

3 gigi becali nunta impresionanta pentru fiica sa jpg jpeg

Teodora, fiica lui Gigi Becali, s-a căsătorit religios cu Mihai Mincu, iar la petrecerea celor doi au luat parte peste 700 de invitaţi.

Teodora, fiica Latifundiarului din Pipera, s-a căsătorit religios, iar petrecerea de nuntă a fost deschisă de dansul mirilor, ea şi Mihai alegând să danseze pe piesa ”Armana mea”.

Citeşte şi: Fiica lui Gigi Becali se mărită. Latifundiarul din Pipera, mândru de viitorul ginere: “E dintr-o familie avută”

De asemenea, cei doi au ales un meniu ce a împletit produse tradiţionale cu altele mai exotice. Potrivit Libertatea, la aperitiv au avut de ales între păstrăv afumat cu ceapă verde şi busuioc, pate de ficat de pasăre, file de somon cu iaurt şi mărar, mozzarella cu busuioc şi roşii, piept de curcan, ficat de curcan, ciuperci, salată de roşii, castraveţi, salată şi măsline, în timp ce la felul întâi, aceştia au servit file de somon în sos de vin cu sote de ciuperci, sparanghel cu bacon. Felul doi a fost unul tradiţional, adică sarmale cu mămăligă, smântână şi ardei iute.

2 teodora becali dans jpg jpeg

Citeşte şi: Sorin Lucaci: „Un copil are aceleaşi nevoi emoţionale ca un adult: să primească atenţie, afecţiune, validare şi respect“

Cel de-al treilea fel a fost compus de cotlet de berbecuţ, piept de pui, muschiuleţ de porc, mix de legume la grătar, cartofi, salate asortate.

1 becali jpg jpeg

Teodora şi Mihai Mincu i-au avut naşi pe fata lui Teia Sponte, Maria, şi pe soţul acesteia. Naşa a purtat o rochie lungă de culoare verde.

Credit foto: Libertatea



Recente

Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg