Fiica topmodelului Kate Moss, cu pompa de insulină pe podium. „Mulţumim că nu-ţi ascunzi diabetul!"

1 fotojet jpg jpeg

Kate Moss este unul dintre topmodelele care a făcut furori încă din anii '90, iar, de ceva vreme, i-a predat ştafeta fiicei sale, care îmbrăţişează, de asemenea, o carieră de mare succes în modeling.

Lila Moss, fiica lui Kate şi al omului de afaceri Jefferson Hack, primeşte aplauze şi laude neîncetate de fiecare dată când urcă pe podium. Acest lucru s-a întâmplat şi când a prezentat colecţia Fendi x Versace, la Milan Fashion Week, însă, de data aceasta, a fost admirată din alt motiv. Modelul la început de drum s-a prezentat pe podium cu pompa ei de insulină şi nu a încercat să o ascundă sub hainele purtate, dimpotrivă, a lăsat-o pe picior, la vedere. Iar acest lucru a fost observat şi încurajat de toţi cei care au o legătură cu această boală. Tânăra de 18 ani nu a menţionat micul ei „accesoriu” în postarea pe care a făcut-o pe Instagram despre prezentarea Fendi x Versace, însă fanii ei au observat dispozitivul de pe piciorul ei şi au lăudat-o pe vedetă pentru faptul că nu-şi ascunde boala de care suferă. Dispozitivul de pe piciorul modelului se numeşte Omnipod şi îi oferă posesoarei doza de insulină necesară fără să mai fie nevoie de tot felul de fire, teste şi injecţiile zilnice. Aparatul cu pricina este folosit mai ales în cazul diabetului de tip 1, însă poate fi, de asemenea, utilizat şi de pacienţii cu diabet tip 2, spun specialiştii.

“Mulţumim că nu-ţi ascunzi diabetul!”, a ţinut să comenteze un admirator de-ai modelului la postarea sa. “Omnipod pe podium!”, a adăugat altul. „În calitate de diabetic de tip 1 şi de fost model, îţi mulţumesc că ai purtat dispozitivul la o prezentare de modă! Eşti o regină şi vreau ca aceste imagini să fie publicate peste tot, pentru că nu poate să facă decât bine celor care suferă de diabet tip 1”, a comentat altcineva.

Iar aprecierile nu s-au încheiat aici, Lila fiind lăudată atât pentru frumuseţea şi seriozitatea cu care-şi face meseria, cât mai ales pentru alegerea ei de-a se arăta lumii vulnerabilă, ca pacient care are diabet.

Foto - Instagram, Shutterstock



Recente

Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg