Fiica topmodelului Kate Moss, cu pompa de insulină pe podium. „Mulţumim că nu-ţi ascunzi diabetul!"

1 fotojet jpg jpeg

Kate Moss este unul dintre topmodelele care a făcut furori încă din anii '90, iar, de ceva vreme, i-a predat ştafeta fiicei sale, care îmbrăţişează, de asemenea, o carieră de mare succes în modeling.

Lila Moss, fiica lui Kate şi al omului de afaceri Jefferson Hack, primeşte aplauze şi laude neîncetate de fiecare dată când urcă pe podium. Acest lucru s-a întâmplat şi când a prezentat colecţia Fendi x Versace, la Milan Fashion Week, însă, de data aceasta, a fost admirată din alt motiv. Modelul la început de drum s-a prezentat pe podium cu pompa ei de insulină şi nu a încercat să o ascundă sub hainele purtate, dimpotrivă, a lăsat-o pe picior, la vedere. Iar acest lucru a fost observat şi încurajat de toţi cei care au o legătură cu această boală. Tânăra de 18 ani nu a menţionat micul ei „accesoriu” în postarea pe care a făcut-o pe Instagram despre prezentarea Fendi x Versace, însă fanii ei au observat dispozitivul de pe piciorul ei şi au lăudat-o pe vedetă pentru faptul că nu-şi ascunde boala de care suferă. Dispozitivul de pe piciorul modelului se numeşte Omnipod şi îi oferă posesoarei doza de insulină necesară fără să mai fie nevoie de tot felul de fire, teste şi injecţiile zilnice. Aparatul cu pricina este folosit mai ales în cazul diabetului de tip 1, însă poate fi, de asemenea, utilizat şi de pacienţii cu diabet tip 2, spun specialiştii.

“Mulţumim că nu-ţi ascunzi diabetul!”, a ţinut să comenteze un admirator de-ai modelului la postarea sa. “Omnipod pe podium!”, a adăugat altul. „În calitate de diabetic de tip 1 şi de fost model, îţi mulţumesc că ai purtat dispozitivul la o prezentare de modă! Eşti o regină şi vreau ca aceste imagini să fie publicate peste tot, pentru că nu poate să facă decât bine celor care suferă de diabet tip 1”, a comentat altcineva.

stanga
dreapta
2 kate moss shutterstock 109671089 jpg jpeg
4 lila moss 1 jpg jpeg
5 lila moss 2 jpg jpeg
6 moss 1 jpg jpeg
7 moss jpg jpeg
1 fotojet jpg jpeg

Iar aprecierile nu s-au încheiat aici, Lila fiind lăudată atât pentru frumuseţea şi seriozitatea cu care-şi face meseria, cât mai ales pentru alegerea ei de-a se arăta lumii vulnerabilă, ca pacient care are diabet.

Foto - Instagram, Shutterstock