FOTO Andie MacDowell sfidează toate tiparele de frumuseţe de la Hollywood. A făcut senzaţie la Cannes

2 profimedia 0230871510 jpg jpeg

Într-o lume a reţelelor sociale plină de figuri perfecte, de filtre, de machiaje şi de operaţii estetice, unele staruri hollywoodiene nu se tem să se înfăţişeze exact aşa cum sunt. Celebra actriţă Andie MacDowell, imaginea unui brand celebru de cosmetice, a avut o apariţie uluitoare la Festivalul de Film de la Cannes, care se desfăşoară zilele acestea, pe Riviera Franceză.

Vedeta a fost întotdeauna adepta unui look natural şi nu a apelat la chirurgia estetică pentru a păstra aparenţa tinereţii. La 63 de ani, Andie MacDowell a avut o apariţie răvăşitoare pe covorul roşu de la Cannes.

Vedeta a abordat un look total natural, cu părul aproape alb, nevopsit, dar cu celebrele-i bucle voluminoase. Cu faţa ridată, dar foarte expresivă, ea a defilat zâmbitoare şi încrezătoare în faţa fotografilor. Lookul a fost completat de eleganta rochie Prada,  în aceleaşi nuanţe ca ale părului.

Andie MacDowell este încă fidelă crezului său, acela că frumuseţea nu trebuie asociată cu tinereţea. În 2017, MacDowell a declarat pentru revista W: „Este un mit despre frumuseţe pe care aş vrea să-l combat: trebuie să fii tânăr pentru a fi frumos. Vârsta nu este un impediment, ar trebui să îmbrăţişăm fiecare moment al vieţii noastre“.

„Să te simţi frumoasă, ca femeie matură, într-o cultură care glorifică tinerii poate fi o provocare. Dar nu avem altă opţiune dacă vrem să fim fericiţi. Timpul este preţios şi nu poate fi irosit. Există atât de multe aspecte ale maturităţii care sunt scandalos de superbe. Nu priviţi înapoi decât dacă o faceţi pentru a vedea cât de departe aţi ajuns“, a mai spus vedeta americană.

Actriţa a lăsat o impresie puternică după această apariţie, iar vedete din showbiz au reacţionat imediat. Actriţa Kate Bosworth a comentat a fotografia postată de Andie MacDowell pe Instagram: „Uimitoare!” iar modelul Helena Christensen a scris: „Eşti de o frumuseţe incredibilă“.

FOTO Profimedia



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg