FOTO Au trecut de 60 şi tot arată fantastic! Cum erau în tinereţe starurile care au cucerit lumea?

12 shutterstock 1415636051 jpg jpeg

Vârsta e doar un număr, iar vedetele hollywoodiene care au depăşit deja vârsta de 60 de ani o demonstrează oricând. Dacă priveşti fotografiile din tinereţea lor îţi dai seama câte au realizat de atunci şi cât de mult continuă să uimească. Iată cum arătau aceste vedete la începutul carierei!

Unele dintre cele mai cunoscute chipuri din divertisment au apărut constant pe micile şi marile ecrane sau pe scene importante vreme de zeci de ani şi încă lucrează la fel de mult ca oricând. De la Cher la Tina Turner şi de la Meryl Streep la Jane Fonda, multe dintre vedete surprind la vârste înaintate. Cu aceşti actori şi muzicieni care încă ţin primele pagini ale publicaţiilor din prezent, este uşor să uiţi cum arătau cu zeci de ani în urmă, pe când abia se lansau şi aveau doar 20 sau 30 de ani.

Meryl Streep are cele mai multe nominalizări la Oscar

La 26 de ani, Meryl Streep era o actriţă de succes pe Broadway. O actriţă versatilă, Meryl Streep a ajuns la 72 de ani şi este una dintre cele mai premiate actriţe. S-a născut în New Jersey şi, după ce a absolvit şcoala de dramă Yale la vârsta de 26 de ani, s-a mutat în New York şi a fost repede distribuită în mai multe spectacole de pe Broadway.

Primul rol de lungmetraj a fost alături de Jane Fonda în „Julia” (1977), iar în 1978 a fost nominalizată la Premiul Academiei. Streep a apărut în filme ca "Sophie's Choice", "The Devil Wears Prada", "Into the Woods" şi "The Post". A fost nominalizată la 22 de premii Oscar de-a lungul anilor, mai multe nominalizări în categoria actorie decât orice alt actor sau actriţă.

Cher a început să cânte solo după un divorţ

Chiar dacă a ajuns la peste 70 de ani, s-a angajat într-un turneu care s-a dovedit a fi sold-out în America de Nord, „Here We Go Again”. Cher, pe numele ei real Cherilyn LaPierre a început ca jumătate a duo-ului soţ-soţie Sonny & Cher, ajungând o vedetă muzicală în anii `60 şi `70. Chiar din perioada în care cânta în duet cu Sonny, Cher şi-a lansat cariera solo. Primul ei hit a fost „Bang Bang (My Baby Shot Me Down)” din anul 1966. După divorţul de Sonny, din 1975, şi-a relansat cariera solo.

Jane Fonda ar fi vrut să renunţe la actorie în anii `90

La începutul anilor '80, Jane Fonda (81 de ani) s-a lansat şi avut succes de-a lungul carierei sale de actorie de zeci de ani. Pe când avea 20 de ani, a primit rolul în "Tall Story", care i-a adus un Glob de Aur pentru cel mai promiţător debut, în 1962. După o perioadă de şase luni care a studiat arta la Paris, Jane şi-a găsit chemarea spre actorie după ce a fost încurajată de Lee Strasberg la The Actors Studio. La scurt timp, a început să joace în 1960 în filme ca „Sunday in New York” şi „Cat Ballou”.  Actriţa a continuat să aibă roluri memorabile în „Distracţie cu Dick şi Jane”, „De la 9 la 5”, „Monster-in-law” şi „Majordomul”. Jane Fonda ar fi planificat să se retragă din actorie în 1991, dar s-a întors pe marele ecran în 2005 cu „Monster-In-Law”. În prezent, Fonda este cunoscută pentru munca ei de activist feminist şi de mediu, precum şi pentru rolul ei din serialul Netflix „Grace şi Frankie”.

Tina Turner a renunţat la cetăţenia americană în 2013

După peste şase decenii de activitate în domeniul divertismentului, Tina Turner (81 de ani) a primit premiul Grammy Lifetime Achievement Award în 2018. În mod surprinzător, a renunţat la cetăţenia americană în 2013 şi locuieşte în Elveţia. A început să cânte cu fostul soţ Ike Turner, la sfârşitul anilor `50. După ce a ieşit din acea relaţie abuzivă, a pornit o carieră solo în 1977 şi a devenit un adevărat superstar cu hit-uri ca „What Love Got to Do with It”.

Olivia Newton-John a debutat mai întâi ca muziciană şi compozitoare

Chiar dacă Olivia Newton-John (72 de ani) este cunoscută mai ales pentru rolul Sandy din producţia „Grease” din 1978, la început era atrasă mai mult de muzică. În 2015, Olivia a lansat „You Have to Believe” împreună cu fiica ei, Chloe. A renunţat la carieră după ce a anunţat recidivarea cancerului ei de sân, în mai 2017. Olivia a debutat ca muziciană şi compozitoare când avea doar 14 ani. A fost pentru o scurtă vreme membră a grupului de patru fete Sol Four. În calitate de artist solo, primul ei single a fost „Till You Say You’ll Be Mine” în 1966, pe când avea 18 ani. De-a lungul carierei, a câştigat patru premii Grammy.

FOTO: Shutterstock, Instagram/vintagefilmarchive/merylstreep/tinaturner/tinaturner.fanpage /olivia­­_newton_john18/audreytoriumRecente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg