FOTO Cât de mult s-au schimbat actriţele din cele mai urmărite seriale TV ale anilor '90

14 ad78119ea09bd85253e6327ae148ee98 700 jpg jpeg

Chiar dacă ar apela la operaţii estetice costisitoare, tot ar exista detalii care le-ar da de gol, pentru că trecerea timpului este nemiloasă. Unele dintre starurile celor mai îndrăgite seriale ale anilor `90 şi 2000 arată altfel în prezent.

Jennifer Aniston, Courteney Cox şi Lisa Kudrow din „Prietenii tăi‟

Lansat în anul 1994, serialul TV „Prietenii tăi‟ a adunat 10 sezoane şi a fost difuzat pe perioadă de nici mai mult, nici mai puţin de 10 ani. Serialul a fost rulat la mai multe televiziuni din ţări diferite din întreaga lume şi milioane de admiratori le-au urmărit povestea celor 6 personaje principale.

Actriţele din rolurile principale au depăşit deja 50 de ani. Jennifer Aniston are 51 de ani, Courteney Cox 56 de ani, iar Lisa Kudrow 57 de ani. Cei care le-au iubit pentru personajele întruchipate în serial le-au putut revedea pe toate trei la ceremonia online de decernare a premiilor Emmy.

Jennie Garth din „Beverly Hills, 90210‟

Serialul dedicat adolescenţilor „Beverly Hills, 90210‟ a fost unul dintre cele mai longevive din anii '90. A fost difuzată timp de 10 ani începând din anul 1990. Povestea gemenilor care s-au mutat în cel mai bogat cartier din Los Angeles i-a cucerit pe telespectatori din primul episod şi actorii au devenit idolii multor tineri. Una dintre actriţele distribuite într-un rol principal din serial, Jennie Garth, i-a dat viaţă personajului Kelly Taylor (imaginile 2 şi 3 din galeria foto). Actriţa a împlinit 48 de ani, dar a decis să nu mai apară foarte des pe micile ecrane.

Kim Cattrall din „Totul despre sex‟

Timp de mai bine de 6 ani, serialul „Totul despre sex‟ le-a adus un strop de bucurie femeilor din întreaga lume. Este unul dintre cele mai populare seriale de la începutul anilor 2000. A cucerit datorită poveştii celor 4 prietene, datorită întrebărilor incomode despre relaţii care care se căutau răspunsuri şi, desigur, datorită hainelor pe care le purtau personajele principale.

Unul dintre cele mai interesante personaje a fost fără doar şi poate Samantha, interpretată de Kim Cattrall (imaginile 4 şi 5 din galeria foto). Actriţa are acum 64 de ani, însă nu şi-a pierdut absolut deloc şarmul.

Gillian Anderson din  „Dosarele X‟

Gillian Anderson şi David Duchovny au ţinut publicul cu sufletul la gură timp de 11 sezoane cât a durat renumitul „Dosarele X‟. Serialul a fost difuzat între anii 1993 şi 2018. Gillian Anderson a fost uimitoare în această serie (imaginile 6 şi 7 din galeria foto). Acum, ea are 52 de ani, arată diferit, dar continuă să apară în proiecte care devin populare.

Lucy Lawless din „Xena, prinţesa războinică‟

Aceiaşi scenarişti care au creat seria „Hercule‟,  care îl avea ca protagonist pe Kevin Sorbo, au avut ideea de a realiza şi serialul de televiziune „Xena, prinţesa războinică‟. Acesta din urmă s¬-a dovedit a avea mai mare succes la public. Personajul principal era Xena, o femeie frumoasă care îşi foloseşte puterile supranaturale pentru a răzbuna distrugerea satului natal. Xena a fost interpretată de actriţa Lucy Lawless (imaginile 8 şi 9 din galeria foto). Ideea s-a dovedit a fi grozavă şi proiectul a fost difuzat până în anul 2001. În prezent, Lucy are vârsta de 52 de ani şi apare adesea în diferite emisiuni, dar în cea mai mare parte a timpului îi place să aibă activităţi cu familia.

FOTO: InstagramRecente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg