FOTO Ce fel de tată e Cristiano Ronaldo şi câţi copii îşi doreşte? Tocmai îşi extinde familia cu gemeni

10 111 cristiano ronaldo 5 jpg jpeg

Este unul dintre cei mai buni şi mai bine plătiţi atleţi din lume, dar şi persoana cu cel mai mare succes pe Instagram, având nu mai puţin de 363 de milioane de oameni care-i urmăresc postările. Dar până şi viaţa persoană a lui Cristiano este spectaculoasă, Ronaldo pregătindu-se să devină tatăl a şase copii odată ce setul de gemeni pe care-l aşteaptă acum se va naşte.

Timp de şapte ani, marele sportiv a avut un singur copil, pe Cristiano Ronaldo Jr. apoi, în 2017, avea deja patru copii şi, în numai câteva luni, familia fotbalistului se va extinde la şase progenituri. În octombrie 2021, Ronaldo şi iubita lui, Georgina Rodríguez, au anunţat că aşteaptă gemeni. „Încântaţi să vă anunţăm că aşteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire şi de-abia aşteptăm să îi întâlnim pe gemenii noştri!”, a scris Cristiano în dreptul postării surprinzătoare, alături de ecografia care demonstrează spusele lui. Georgina este mama celui mai mic copil al fotbalistului, Alana Martina, în timp ce celelalte două mame ale copiilor vedetei nu sunt cunoscute. Cel mai mare copil al sportivului este Cristianinho sau micuţul Cristiano, care are 11 ani şi s-a născut în San Diego, în iunie 2010, în timp ce Ronaldo era într-o relaţie cu modelul Irina Shayk. „Cu mare bucurie şi emoţie vă informez că am devenit recent tatăl unui băieţel. Aşa cum am stabilit cu mama copilului, care preferă să rămână anonimă, fiul meu va fi exclusiv în grija mea”, a explicat sportivul care dă de bănuit că a recurs la o mamă surogat ca să devină părinte.

“Oamenii au tot speculat ba că sunt cu o fată, ba cu alta sau că am apelat la o mamă surogat. N-am spus niciodată asta şi nici nu voi spune vreodată”, a declarat acesta în show-ul lui Jonathan Ross.

stanga
dreapta
2 cristiano ronaldo 0 jpg jpeg
3 cristiano ronaldo 1 jpg jpeg
4 cristiano ronaldo 3 jpg jpeg
5 cristiano ronaldo 4 jpg jpeg
6 cristiano ronaldo 5 jpg jpeg
7 cristiano ronaldo jpg jpeg
8 cristiano ronaldo 7 jpg jpeg
9 cristiano ronaldo 6 jpg jpeg

În iunie 2017, superstarul şi-a extins familia cu un set de gemeni, Eva şi Mateo Ronaldo, care au venit şi ei pe lume în San Diego. Atunci a fost limpede pentru toată lumea că sportivul a apelat la o mamă surogat pentru a deveni din nou tată.

Anunţul a fost un adevărat şoc pentru cei mai mulţi dintre noi, având în vedere că Ronaldo era tânăr la acea vreme şi implicat într-o relaţie sentimentală cu cineva. Costul unei asemenea proceduri s-a ridicat la 100.000 de dolari, însă asemenea sumă nu reprezintă prea mult pentru sportivul care deţine o avere de 430 de milioane de dolari.

„Cristiano Ronaldo nu va explica de ce a ales o mamă surogat, el este, pur şi simplu, recunoscător că are gemeni acum”, a declarat reprezentantul sportivului în 2018. La numai o lună distanţă, Cristiano a făcut alt anunţ uimitor – iubita sa de-atunci şi de-acum, Georgina Rodriguez, era însărcinată cu cel de-al patrulea copil al fotbalistului.  

Modelul argentinian de 27 de ani l-a întâlnit pe Ronaldo în vara 2016 în timp ce lucra la magazinul Gucci din Madrid. L-a adus pe lume pe cel de-al patrulea copil al sportivului, Alana Martin, în iulie 2017, iar acum aşteaptă gemeni.  

„Paternitatea este o călătorie unică şi personală pentru mine, m-a schimbat complet”, a dezvăluit starul portughez la acea vreme. „M-a învăţat lucruri despre iubire pe care nu le-am ştiut niciodată. M-a îmbânzit şi mi-a oferit o perspectivă diferită în privinţa a ceea ce este important în viaţă. Faptul că sunt tată şi că văd cum creşte familia mea reprezintă cel mai mare privilegiu de care am parte. Petrec timpul cu ei, le sunt alături, zâmbim împreună, râdem toţi. Toate acestea mi-au oferit multă bucurie şi mare fericire în viaţa mea”.

Bun, şi când se va opri marele sportiv din extinderea familiei? Se pare că răspunsul i l-a dat fiul său cel mare: „Cristianinho vrea mai mulţi fraţi, vrea şapte fraţi şi surori şi cred că e bine aşa”, a dezvăluit faimosul tătic pentru Correio da Manha, care poartă numărul 7 pe tricou.

Foto - Instagram Cristiano RonaldoRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg