FOTO Cine sunt şi cum arată femeile care au stat în spatele celor mai de succes bărbaţi din lume

1 leonardo dicaprio jpg jpeg

Principiul „în spatele unui bărbat puternic, stă o femeie şi mai puternică‟ se aplică în viaţa multor bărbaţi celebri din lume. Iată cine sunt şi cum arată femeile pentru care aceşti bărbaţi cunoscuţi poartă sentimente de recunoştinţă!

Deşi au în cont milioane de euro şi sunt în topurile celor mai de succes bărbaţi din lume, întotdeauna au avut nevoie de sprijin moral, în momentele grele. Fie că vorbim de mame sau de soţii, toate femeile din viaţa acestor bărbaţi au contribuit cu sfaturi la succesul pe care astăzi aceştia îl au. Află din rândurile de mai jos cine sunt femeile care au stat în spatele lui: Cristiano Ronaldo, Arnold Schwarzenegger, Leonardo DiCaprio, Jeff Bezos şi Elon Musk!

Cristiano Ronaldo şi Maria Dolores dos Santos Aveiro

Născut într-o familie săracă, Cristiano Ronaldo nu a avut o copilărie uşoară. Maria Dolores, mama fotbalistului, lucra în acea în perioadă ca bucătar, la o şcoală şi încerca să îl sprijine pe fiul său necondiţionat. Maria a jucat un rol esenţial în succesul pe care astăzi, Ronaldo îl are. Când acesta avea vârsta de doar 14 ani, ea l-a susţinut în decizia grea de a renunţa la şcoală şi de a se concentra doar pe fotbal, decizie care l-a transformat într-unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume.

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver

stanga
dreapta
5 cristiano ronaldo jpg jpeg
4 arnold schwarzenegger and maria shriver jpg jpeg
3 leonardo dicaprio and irmelin indenbirken jpg jpeg
2 jeff bezos and jacklyn bezos jpg jpeg
6 elon musk si maye musk jpg jpeg

Deşi Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver sunt divorţaţi, cei doi încă păstrează o legătură bună şi îşi sărbătoresc zilele de naştere împreună. Au fost împreună 25 de ani, timp în care cei doi declarau că sunt „suflete pereche‟. În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, Arnold este recunoscător pentru sprijinul pe care Maria i l-a oferit de-a lungul anilor: „Este o femeie grozavă şi ne-a ţinut pe toţi uniţi. Este o mamă grozavă. A fost iubirea vieţii mele‟, spunea acesta, în trecut, potrivit Brightside.  

Leonardo DiCaprio şi Irmelin Indenbirken

„Mama mea este un miracol‟, spunea Leonardo DiCaprio, despre mama sa, Irmelin Indenbirken. Actorul îi este recunoscător mamei sale pentru ceea ce este el astăzi şi de aceea în repetate rânduri a luat-o pe Irmelin la diferite ceremonii importante din viaţa lui: „Nu am avut o viaţă privilegiată. Am crescut într-un cartier sărac din Los Angeles. Această femeie mă ducea la o altă şcoală, din altă zonă, pentru a-mi arăta că există oportunităţi mai bune, în viaţă‟, spunea Leonardo. Irmelin este fiica unui refugiat rus, iar în perioada adolescenţei, aceasta a emigrat în SUA, pentru o viaţă mai bună. Din păcate, a rămas o mamă singură şi s-a descurcat cu greu în creşterea lui Lenoardo: „Când văd o fotografie cu mama mea, este sfâşietor. Îmi vin lacrimi în ochi ştiind prin ce a trecut în viaţa ei‟, declara actorul.

Jeff Bezos şi Jacklyn Bezos

Poate că Jeff Bezos nu ar fi fost unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, dacă mama sa, Jacklyn Bezos, nu ar fi fost o femeie atât de puternică: „Mama mea, Jackie, m-a adus pe lume, pe când aceasta avea doar 17 ani şi era la un liceu în New Mexico. Să fii însărcinată în anul 1964, în perioada liceului nu era uşor. Pentru ea a fost foarte dificil să mă aducă pe lume‟, spunea milionarul. De profesie dactilografă, Jacklyn lucra în perioada tinereţii pe salariul de 190 de dolari pe lună şi se descurca greu din punct de vedere financiar. Astăzi, Jacklyn este tratată regeşte de către Jeff, care îi este recunoscător pentru toate sacrificiile pe care aceasta le-a făcut pentru el.

Elon Musk şi Maye Musk

Maye Musk este mama unuia dintre cei mai de succes bărbaţi ai zilelor noastre, Elon Musk. Într-un interviu, Maye a declarat că ştia deja de când Elon avea vârsta de 3 ani că acesta este un geniu. Singura îngrijorare era dacă acesta avea de gând să îşi folosească talentul pentru a face lucruri extraordinare. În tinereţe, Maye a rămas o mamă singură, care a trebuit să întreţină trei copii mici, pe Elon Musk, pe Kimbal Musk şi pe Tosca Musk. Maye a reuşit să îi crească muncind ca dietetician şi practicând meseria de model, în timpul liber. Fostul model a spus că şi-a învăţat copiii „să fie independenţi, amabili, politicoşi, să lucreze din greu şi să facă lucruri bune‟. Maye nu a fost o mamă impunătoare şi i-a lăsat pe cei trei copii să studieze ce şi-au dorit ei cel mai mult.

Foto: Pinterest, GettyimagesRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg