FOTO Copilul unui actor din serialul „Prietenii tăi” adoră transsexualii!

Cei șase protagoniști ai serialului „Prietenii tăi” au devenit cunoscuți peste noapte, iar viața lor privată, de familie, a ajuns subiect de tabloid. Copilul cărui actor are pasiuni... diferite?

image

Acest actor, care a făcut furori în „Prietenii tăi”, și-a dorit copii, dar n-a grăbit acest proces în niciun fel, a lăsat lucrurile să se întâmple la timpul lor. Iar, pe 8 mai 2011, minunea s-a întâmplat. S-a născut o fetiță, care avea să testeze nervii tăticului ei mai târziu, când a început să-și facă simțită personalitatea.

Este vorba despre David Schwimmer, care s-a bucurat nespus că a devenit tată în 2011. Zoe Buckman, soția lui de-atunci, i-a dăruit acestuia copilul mult visat, pe simpatica Cleo Buckman Schwimmer, care și-a etalat personalitatea din prima. Încurajată de părinții ei să-și exprime cum vrea felul de-a fi, Cleo s-a îmbrăcat cum a vrut încă de mică și și-a trăit viața după propriile standarde.

În martie 2023, când Cleo a împlinit 12 ani, ea le-a spus părinților ei cum își dorește să decurgă ziua ei de naștere. Astfel, sărbătorita și-a dorit să petreacă într-un club de transsexuali din New York. Dorința adolescentei a fost îndeplinită pe loc de actorul din „Prietenii tăi”, iar fetița s-a distrat de minune într-un astfel de loc în care am fi zis că minorii nu au ce căuta.

image

„Surpriza de ziua lui Cleo!”, a scris Buckman pe o imagine a fetiței cu mai mulți artiști transsexuali pe scenă. „A fost, pur și simplu, cea mai tare petrecere posibilă și cea mai reușită seară din viața ei!”, a continuat comentariul care a făcut deliciul internauților.

N-a fost prima dată când Cleo a participat la un astfel de spectacol. În august 2022, a petrecut altă seară de vis cu niște transsexuali îmbrăcați ca femei. „Asta s-a întâmplat. Nimic ieșit din comun…”, a comentat atunci mama lui Cleo, după care a adăugat „Ba e ceva cu totul special!”.

image

Ce-i drept mai mulți oameni au comentat negativ imaginile cu pricina, dar alții, mai numeroși de fapt, au ținut să sublinieze distracția mare la care a participat copilul. Ce părere aveți – un copil de 12 ani are ce căuta noaptea într-un club, în care fac show niște bărbați îmbrăcați ca femeile?

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG