FOTO Cum arată acum fetele lui Bond, femeile frumoase şi puternice care i-au fost alături agentului 007

1 james bond jpg jpeg

Odată cu lansarea celui mai recent film din seria Bond, „James Bond, No Time to Die‟, nu putem să nu ne aducem aminte de femeile care l-au sedus pe agentul 007 - fetele lui Bond!

Femeile din seria de filme James Bond au avut roluri cheie în aceste pelicule. Întotdeauna regizorii alegeau unele dintre cele mai frumoase şi talentate actriţe pentru a-i sta la braţul celui mai faimos agent secret. Odată ce deveneai o „fată Bond‟ ştiai că tragi cu pistolul, la fel ca o profesionistă, dar şi să le suceşti minţile bărbaţilor. Toate fetele lui Bond s-au făcut remarcate. Iată cum acum o parte dintre femeile, care au făcut furori cândva pe marile ecrane!

Ursula Andress: „Este un mister pentru mine de ce am devenit celebră‟

Actriţa Ursula Andress este considerată prima fată Bond, deşi, înaintea ei, au mai fost două actriţe cu roluri mai mici în primul film Bond, din 1962. Andress şi-a încheiat cariera în actorie la sfârşitul anilor ’80 şi acum are vârsta de 85 de ani. Ce spune despre rolul său din Bond?

Citeşte şi: În copilărie, dormea în sertarul unui dulap. Ca să scape de sărăcie, Sean Connery a început să lucreze la 9 ani

stanga
dreapta
6 ursula andress jpg jpeg
4 jill st john jpg jpeg
2 britt ekland jpg jpeg
3 trina parks jpg jpeg
5 mie hama jpg jpeg

„După ce am fost prima fată Bond, am avut ofertă după ofertă şi puteam să aleg o mulţime de roluri. Este un mister pentru mine de ce am devenit celebră. Tot ce am făcut a fost să port bikini. Peste noapte am reuşit, am devenit independentă financiar şi viaţa mi s-a schimbat‟, declara Ursula Andress, în 2018, pentru The Sunday Times.

Jill St. John şi-a continuat cariera

După ce a apărut în seria Bond, Jill St. John a continuat să joace în mai multe filme şi piese de teatru. Cel mai recent rol al ei a fost în filmul „North Pole‟ din 2014, în care a apărut în rolul doamnei Claus, alături de soţul ei, Robert Wagner, în rolul lui Moş Crăciun. Cei doi sunt căsătoriţi din 1990, dar se cunoşteau cu mult timp înainte. Au jucat împreună în mai multe filme, în emisiuni TV, inclusiv în miniseria „Around the World în 80 Days‟.

Britt Ekland: „Fetele Bond au fost incredibile‟

Superba blondă Britt Ekland a continuat să activeze în actorie în anii ’70 şi ’80, dar cariera ei a intrat într-un con de umbră în anii ’90. Ea a continuat să mai apară în unele emisiuni, dar nu cu acelaşi succes pe care l-a avut în trecut.

Citeşte şi: Ce test a trebuit să treacă Daniel Craig la audiţiile pentru James Bond şi ce alţi actori l-au picat

Într-un interviu, ea a declarat că fetele Bond au fost incredibile: „Am susţinut întotdeauna că o fată Bond trebuie să rămână ca o fată simplă în ochii publicului, dar m-am răzgândit. Fetele Bond au fost incredibile. Au fost rapide, actriţe grozave, au fost, cu adevărat, femeile Bond‟, arată bestlifeonline.

Trina Parks este acum instructor de dans

Potrivit unui interviu din 2020, Trina Parks este acum instructor de dans, iubeşte sportul şi coregrafiile. Chiar în anul 2010, ea a scris, a regizat şi a făcut coregrafia unui spectacol numit „Black&Brown Anthology‟.

Trina Parks a declarat că nu ştia în momentul în care a apărut în James Bond despre ce va fi vorba exact: „Ştiam că James Bond are legătură cu luma dansului, cu teatrul, dar s-a dovenit ca a fost ceva mai mult decât ceea ce îmi imaginam eu‟, a declarat aceasta, pentru Richmond Magazine.

Mie Hama: „A fost o onoare să fiu o fată Bond‟

De la apariţia sa în seria Bond, Mie Hama s-a concentrat pe creşterea copiilor şi pe scris: „ A fost o onoare să fiu o fată Bond, dar o dată pentru mine a fost suficient. Nu am vrut ca această imagine să mă urmărească. Sunt o persoană supusă şi constantă, dar am simţit că undeva, dincolo de controlul meu, alţii îşi doresc să creeze personajul Mie Hama‟, declara ea, în anul 2017, pentru The New York Times.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest