FOTO Cum arată după aproape trei decenii cei doi copii din „Jurassic Park‟ şi cu ce se ocupă acum

1 jurassic park jpg jpeg

Primul film din seria „Jurassic Park‟ s-a lansat în anul 1993 şi a avut încasări de 915 milioane de dolari. La succesul de milioane au contribuit actori talentaţi, care şi-au dat toată silinţa ca producţia să fie una de neuitat. Îţi mai aminteşti de cei doi copii din centrul acţiunii? De la lansarea filmului şi până acum, ei au avut cariere impresionante.

Au trecut 27 de ani de când America şi întreaga lume a fost captivată de filmul de acţiune „Jurassic Park‟ . Din distribuţia peliculei au făcut parte actori precum: Jeff Goldblum, Laura Dern, Sam Neill, Samuel Jackson, dar şi cei doi copii-actori, Ariana Richards şi Joseph Mazzello, care au cucerit publicul cu aventurile lor fantastice. La aproape trei decenii de la apariţia lor pe marile ecrane, Ariana şi Joseph sunt de nerecunoscut. Cum arată acum aceştia şi cu ce se ocupă?

Ariana Richards, de la actorie la pictură

În ciuda faptului că Ariana Richards a apărut pe când avea doar nouă ani în „The Golden Girls‟, iar mai apoi în thriller-ul „Tremors‟, actriţa a devenit cunoscută pentru personajul său din „Jurassic Park‟, Lex Murphy, nepoata în vârstă de 13 ani a fonatorului parcului tematic, John Hammond (interpretat de Richard Attenborough). După succesul ei din film, actriţa a crescut în California şi a moştenit cele mai bune calităţi actoriceşti, mama ei fiind producător de film, iar sora sa actriţă. În urma filmului, Ariana a continuat să joace, ea a apărut în „Boy Meets World‟, a jucat în videoclipul celor de la „Ben Folds Five‟ , în continuarea filmului „Tremors‟ şi în multe altele. În total, actriţa a jucat în peste 40 de filme.

Dincolo de cariera sa de actriţă, Ariana a absolvit cu brio „Colegiul Skidmore‟ (New York), unde a obţinut o diplomă în arte plastice. Astăzi, ea este o pictoriţă talentată şi deţine un portofoliu mare de picturi cu portrete şi peisaje impresionante: „Oamenii mă întreabă dacă voi continua să joc sau am lăsat de tot această profesie. Actoria va fi întotdeauna ceva, care este în sângele meu. Într-adevăr interesul meu este acum arta vizuală, ador să fac picturi pentru oameni. Dar în acelaşi timp, sunt pregătită şi să joc. Dacă apare un rol interesant, aş fi încântată să joc‟, a declarat Ariana, pentru revista Interview, potrivit bestlifeonline.

Pe lângă eforturile sale profesionale şi creative, Ariana este, de asemenea, mama unei fetiţe în vârstă de cinci ani, pe nume Isabella. Astăzi, când priveşte în urmă la rolul său din „Jurassic Park‟, Ariana devine nostalgică: „Este un film care a atins atât de mulţi oameni, atunci când a ieşit pe marile ecrane. Aveam doar 12 ani, am împlinit 13 în timpul fimărilor şi a fost unul dintre acele lucruri care mi s-au putut întâmpla‟, a mai spus aceasta.

6 ariana richards 1 jpg jpeg

Joseph Mazzello, o carieră bogată

Joseph Mazzello a început să apară în filme de la vârsta de cinci ani şi face parte dintr-o familie de persoane talentate, sora lui jucând în peste 30 de reclame. Joseph avea doar 11 ani când l-a interpretat pe Tim Murphy, în „Jurassic Park‟, copilul obsedat de dinozauri.

Mazzello nu a rămas doar cu acest rol cunoscut în portofoliu, ci a continuat să lucreze la Hollywood ca actor şi ca scenarist. În anii următori, Joseph a apărut alături de Anthony Hopkins în „Shadowland‟, a lucrat alături de Meryl Streep şi Kevin Bacon în „The River Wild‟ şi a jucat alături de Patrick Swayze în drama „Three Wishes‟. După ce a absolvit şcoala de film, de la „Universitatea din California de Sud‟, a apărut în „The Social Network‟ şi în „Bohemian Rhapsody‟, două filme de mare succes.

În ciuda portofoliului său larg, Joseph recunoaşte că „Jurassic Park‟ va rămâne un proiect de suflet: „Bărbaţii de vârsta mea îmi spun că au mers şi au văzut Jurassic Park de patru, de cinci, de şase sau de şapte ori şi îmi spun cât de mult s-au identificat cu mine. Lucrurile de genul acesta îmi încălzesc inima , ştiind că am putut face dintr-un proiect atât de special, din viaţa oamenilor şi din viaţa mea‟, a spus actorul.

3 joseph mazzello jpg jpeg

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg